Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Invulling Programma Dataman ISP Kartcompetitie 2009 bekend

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 30 maart 2009 08:05 uur

ISP Kartcompetitie 2009Afgelopen vrijdag interviewde ik organisator Dave Aaldering over de precieze invulling van het programma van de Dataman ISP Kartcompetitie 2009, die aanstaande zaterdag 4 april al weer plaats zal vinden. Door de verschillende sponsors worden een flink aantal activiteiten georganiseerd. Daarnaast moedigt Aaldering dit jaar de deelnemers aan de Kartcompetitie aan om zelf filmpjes te maken en deze online te zetten.

User-generated-content levert prijzen op
Aaldering vertelt: ” De afgelopen jaren hebben we professionele opnames laten maken van de Dataman ISP Kartcompetitie. Het leek me dit jaar leuk om juist de bezoekers eens uit te nodigen hun kijk op het evenement op te nemen en met elkaar te delen. Om dat aan te moedigen gaan we tien nieuwe iPod shuffles verloten onder iedereen die tien minuten of meer aan filmpjes op You-Tube zet. Het beste filmpje wordt bovendien beloond met een iPod Touch. Het enige dat bezoekers hoeven doen is het de filmpjes taggen met de tag ‘ispkartcompetitie’.”

Uitgebreid programma
Dit jaar is door de sponsors opnieuw veel tijd en aandacht besteed aan het programma. Natuurlijk is er de Dataman ISP Kartrace waarvoor een zwaar SUN werkstation als hoofdprijs wordt uitgedeeld. Vanuit het Elinex Cafe, met live Jazz Muziek, is de Q-Zone lasergame arena te bereiken voor het lasergamen.

In het SIDN cafe treed William Smulders op. Ook is via het SIDN cafe de Onsight Krokodil Rodeo te bereiken. Na de mechanische stier van afgelopen jaar is het nu de beurt aan een mechanische krokodil om de ISP’ers van zijn rug af te schudden.

In het middendeel zijn de meeste activiteiten te vinden. Dataman bouwt op zijn vaste plek een complete Ski-Hut. Minkels gaat dit jaar volledig groen met een Jungle party, compleet met tropische danseressen en Donkey Kong competitie. Bij Qi ICT kan het zangtalent van de service providers worden ervaren bij de Qi Karaoke. Als je liever je geluk beproeft kun je bij Citrix terecht, die een roulette casino meenemen.

Parallels heeft een Mario Kart competitie waar een Wii met Mario Kart valt te winnen. Bij Brocade (voorheen Foundry) is de snelpatch competitie natuurlijk gebleven. Wie patcht dit jaar het snelst alle kabels af? Op de bovenverdieping neemt Abovenet het stokje over van BBned. Wat daar te gebeuren staat wilde Aaldering nog niet kwijt. Wel wil hij zeggen dat het een hele verassing belooft te worden.

Al met al belooft het programma voor ieder wat wils. Wie zich nog wil inschrijven moet snel zijn. Inschrijven is nog tot dinsdag mogelijk.Vanzelfsprekend is ISPam.nl zelf ook aanwezig om uitgebreid verslag te doen van de Dataman ISP Kartcompetitie 2009.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.