Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Invulling Programma Dataman ISP Kartcompetitie 2009 bekend

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 30 maart 2009 08:05 uur

ISP Kartcompetitie 2009Afgelopen vrijdag interviewde ik organisator Dave Aaldering over de precieze invulling van het programma van de Dataman ISP Kartcompetitie 2009, die aanstaande zaterdag 4 april al weer plaats zal vinden. Door de verschillende sponsors worden een flink aantal activiteiten georganiseerd. Daarnaast moedigt Aaldering dit jaar de deelnemers aan de Kartcompetitie aan om zelf filmpjes te maken en deze online te zetten.

User-generated-content levert prijzen op
Aaldering vertelt: ” De afgelopen jaren hebben we professionele opnames laten maken van de Dataman ISP Kartcompetitie. Het leek me dit jaar leuk om juist de bezoekers eens uit te nodigen hun kijk op het evenement op te nemen en met elkaar te delen. Om dat aan te moedigen gaan we tien nieuwe iPod shuffles verloten onder iedereen die tien minuten of meer aan filmpjes op You-Tube zet. Het beste filmpje wordt bovendien beloond met een iPod Touch. Het enige dat bezoekers hoeven doen is het de filmpjes taggen met de tag ‘ispkartcompetitie’.”

Uitgebreid programma
Dit jaar is door de sponsors opnieuw veel tijd en aandacht besteed aan het programma. Natuurlijk is er de Dataman ISP Kartrace waarvoor een zwaar SUN werkstation als hoofdprijs wordt uitgedeeld. Vanuit het Elinex Cafe, met live Jazz Muziek, is de Q-Zone lasergame arena te bereiken voor het lasergamen.

In het SIDN cafe treed William Smulders op. Ook is via het SIDN cafe de Onsight Krokodil Rodeo te bereiken. Na de mechanische stier van afgelopen jaar is het nu de beurt aan een mechanische krokodil om de ISP’ers van zijn rug af te schudden.

In het middendeel zijn de meeste activiteiten te vinden. Dataman bouwt op zijn vaste plek een complete Ski-Hut. Minkels gaat dit jaar volledig groen met een Jungle party, compleet met tropische danseressen en Donkey Kong competitie. Bij Qi ICT kan het zangtalent van de service providers worden ervaren bij de Qi Karaoke. Als je liever je geluk beproeft kun je bij Citrix terecht, die een roulette casino meenemen.

Parallels heeft een Mario Kart competitie waar een Wii met Mario Kart valt te winnen. Bij Brocade (voorheen Foundry) is de snelpatch competitie natuurlijk gebleven. Wie patcht dit jaar het snelst alle kabels af? Op de bovenverdieping neemt Abovenet het stokje over van BBned. Wat daar te gebeuren staat wilde Aaldering nog niet kwijt. Wel wil hij zeggen dat het een hele verassing belooft te worden.

Al met al belooft het programma voor ieder wat wils. Wie zich nog wil inschrijven moet snel zijn. Inschrijven is nog tot dinsdag mogelijk.Vanzelfsprekend is ISPam.nl zelf ook aanwezig om uitgebreid verslag te doen van de Dataman ISP Kartcompetitie 2009.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?