Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Wanneer komt SIDN DRS4?

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 26 juni 2006 09:31 uur

Het nieuwe DRS van de SIDN laat opzich wachten en opnieuw is er een deadline uitgesteld. Al eerder werd de datum dat de SIDN deelnemers konden gaan testen met het nieuwe systeem net voordat het zover was enkele weken uitgesteld en nu wordt ook de definitieve lancering net voordat het zover is, orgineel zou het namelijk in juni live gaan, uitgesteld.

Nu vraag ik me af, waarom dit nieuws zo laat naar buiten komt. Tijdens de SIDN deelnemersbijeenkomst in Bunnik eerder dit jaar had de directeur van de SIDN aangegeven dat uit onderzoek onder de deelnemers bleek dat die ongeveer 2 maanden zouden nodig hebben om het nieuwe DRS te testen en hun systemen er op aan te passen. Met deadline die nu dus op het laatste moment is uitgesteld zouden ze dus maar 1 in plaats van 2 maanden hebben die ze de deelnemers nodig denken te hebben.

Ze hadden dus van te voren moeten weten dat de huidige deadline niet haalbaar is en toch verplaatsen ze die pas op het laatste moment naar ‘direct na de zomer’ waarbij de definitieve datum later bekend zal worden gemaakt. Hetgeen als een uitstel van een tweetal maanden klinkt. Waarom komen ze er nu pas mee, gezien ze dit al bij het eerste uitstel hadden kunnen en moeten realiseren?!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.