Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Weer IPv6-awards in 2009

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 13 mei 2009 08:03 uur

use-ipv6Goed nieuws vanaf de IPv6 taskforce in Nederland. Waar vorig jaar de IPv6-awards afgelast werden is er dit jaar een nieuwe datum gepland voor de IPv6-awards 2009. Donderdag 26 november 2009 zal de uitreiking van de IPv6 Awards plaatsvinden tijdens het jaarcongres van ECP-EPN.

De recente ontwikkelingen rondom IPv6 zoals het EU-besluit rondom de invoering van IPv6 in de EU en de diverse tutorials en seminars over IPv6 die afgelopen tijd plaatsvonden en komende tijd plaatsvinden in Nederland scheppen de verwachting dat in 2009 het aantal IPv6-implementaties in Nederland significant zal toenemen. De jury en de IPv6 Task Force hebben daarom besloten om dit jaar verder te gaan met de IPv6 Awards en verwachten dat het aantal inzendingen dit jaar een stuk hoger zal liggen als vorig jaar. Het aantal inzendingen voor de IPv6 Awards 2008 was namelijk minimaal. “Wij roepen bedrijven, instellingen en organisaties op om serieus aandacht te besteden aan de implementatie van IPv6. De organisaties, particulieren en journalisten die zich de komende tijd intensief bezighouden met IPv6 implementaties nodigen wij graag uit deel te nemen aan de IPv6 Awards 2009” , aldus Erik Huizer, voorzitter van de IPv6 Task Force.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.