Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Equinix wint prijs voor beste pan-Europese datacenterbedrijf

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 15 mei 2009 08:01 uur

equinixlogoEquinix is bij de uitreiking van de prestigieuze Data Centres Europe Awards 2009 benoemd tot het beste pan-Europese datacenterbedrijf. Equinix ontving de prijs voor de constant hoge kwaliteit van het serviceaanbod in alle Europese markten en omdat het bedrijf duidelijk laat zien dat het de uitdagingen waarvoor de datacenterbranche op dit moment staat, begrijpt.

De Data Centres Europe Awards werden uitgereikt tijdens de Data Centres Europe 2009 Conference en vormen een erkenning van excellente bedrijfsvoering binnen het datacenter, de beheerde diensten, outsourcing en cloud-computingmarkten. De Awards trokken inzendingen aan uit meer dan dertig landen. De inzendingen werden beoordeeld door een jury van onafhankelijke en gerespecteerde deskundigen in de branche.

“Equinix is dit jaar de winnaar omdat het bedrijf in alle Europese markten blijk geeft van deskundigheid en betrouwbaarheid”, aldus Nicola Hayes, Vice President van BroadGroup. “Equinix heeft met succes zijn weg gevonden tussen de vele uitdagingen waarvoor de datacentersector staat; denk hierbij aan de milieuproblematiek, nieuwe impulsen vanuit de branche en eisen van de klant.”

Deze prijs komt slechts enkele dagen nadat Equinix zijn financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2009 (periode eindigend op 31 maart 2009) bekend heeft gemaakt. Het bedrijf had een omzet van USD 199,2 miljoen, 4 procent meer dan in het voorgaande kwartaal en 26 procent meer dan in het eerste kwartaal van 2008.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.