Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Axians


Onze samenleving ontwikkelt zich in een snel tempo naar een gedigitaliseerde wereld. Dit heeft voordelen. Zo’n wereld met goedwerkende ICT oplossingen helpt bedrijven om zich te kunnen concentreren op belangrijkste taken en doelstellingen. En als geen ander weet Axians dat ICT oplossingen bedrijven kan helpen om die doelstellingen waar te maken. En toch gelooft Axians dat het verschil wordt gemaakt door de mensen die deze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren.

Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in een bedrijf. Deze mensen voelen de noodzaak om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens door te vragen over welk probleem er nu echt opgelost dient te worden. Juist die betrokkenheid is wat ons drijft. De wereld blijft draaien op mensen.

Daarom zorgt Axians voor een regionale spreiding van haar business units, zodat er altijd een Axians vestiging bij u in de buurt is. We werken vanuit Assen, Eindhoven en Utrecht en sinds 6 juni ook vanuit Beverwijk en Groningen.

Bedrijfsnieuws van Axians

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.