Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Axicom BV


AxiCom is een wereldwijd technologie PR-bureau met vestigingen in de Verenigde Staten en Europa en goede partnerbureaus in andere regio’s. We realiseren positioneringcampagnes met gebruik van alle mogelijke media om tastbare voordelen voor onze klanten te behalen.Wij beschikken over diepgaande kennis, die het ons mogelijk maakt om onze klanten te adviseren over communicatie op bedrijfsstrategisch niveau. Ons wereldwijd bereik stelt ons in staat om grootschalige programma’s op te stellen en op maat te implementeren per regio, land en doelgroep.De lokale AxiCom-teams kunnen uitgebreid en diepgaand advies geven over een succesvolle PR-aanpak en vervolgens de expertise en de mediarelaties leveren om deze in de praktijk te brengen.Onze klanten omvatten de hele ICT-branche. Wij werken met ‘s werelds grootste leveranciers en leveren klinkende resultaten voor vele toekomstige tech champs.AxiCom is de in technologie gespecialiseerde tak van het wereldwijde Cohn & Wolfe-netwerk en maakt deel uit van WPP – leidend in reclame, marketing en public relations.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.