Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Bluerail


Bluerail is een Nederlandse aanbieder van webhosting op de Nederlandse en Belgische markt. Onze specialisatie is de hosting van Ruby on Rails applicaties door middel van virtual hosting, virtual private servers en dedicated servers.

In 2005 zijn wij begonnen met de ontwikkeling van Ruby on Rails applicaties. Op dat moment waren er op de Nederlandse markt nog geen hosting aanbieders die zich richtten op Ruby on Rails. Toen Bluerail in 2006 startte waren wij een van de eersten die niet alleen Ruby on Rails hosting aanboden, maar onze klanten ook volledige ondersteuning konden bieden dankzij onze persoonlijke ervaring en affiniteit met dit platform.

De hosting van Ruby on Rails applicaties is in de tussentijd een stuk eenvoudiger geworden. De FastCGI oplossing uit 2006 werd vervangen door Mongrel clusters en inmiddels werken al onze klanten met Phusion Passenger. De Rails hostingmarkt is echter nog verre van uitontwikkeld. Alternatieve Ruby implementatie zoals JRuby brengen de mogelijkheden van Ruby on Rails naar een nieuw niveau en Bluerail volgt deze ontwikkelingen uiteraard op de voet.

Doordat wij zelf actieve Ruby on Rails ontwikkelaars zijn kunnen wij meedenken met onze klanten en iedereen de ideale hostingoplossing bieden. In 2010 zijn wij gestart met het aanbieden van Virtual Private Servers, waardoor wij nu iedereen een passende oplossing kunnen bieden.

Bluerail is een handelsnaam van LICO Innovations, dat sinds 2000 actief is op de hostingmarkt.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.