Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Cloudstar


Cloudstar verenigt webdesigners en online agencies om samen naar de cloud te gaan. Want hoe je het ook draait of keert, binnen de online sector zijn hosting, cloudcomputing en server-infrastructuur nooit ver weg.

Het idee van cloudcomputing is aantrekkelijk: enkel betalen voor wat je gebruikt, onbeperkt schalen wanneer dat nodig is en volledig zelf in controle blijven. Cloudstar voegt daar het volledige management aan toe, zodat er bij onze partner webdesigners geen noodzaak is om kennis op te bouwen over de onderliggende systemen. En zo kunnen ze meer tijd spenderen aan het bouwen van fantastische webprojecten.

Door samen naar de cloud te gaan, kan infrastructuur goedkoper aangekocht worden waardoor het rendement van de hostingdiensten stijgt.

In samenspraak met ieder van onze partners, werkt Cloudstar een oplossing op maat uit die past bij uw klanten en uw doelgroep. Bovendien werkt Cloudstar enkel voor webdesigners, waardoor de organisatie is afgestemd om op het niveau van ontwikkelaars en grafici snel en to-the-point support te leveren.

Naast de technische kant van de infrastructuur, kan Cloudstar ook meehelpen om de andere aspecten van hosting te optimaliseren, zoals facturatie, marketing en het aanbieden van controlepanelen aan klanten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.