Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

COOLProfs


COOLProfs bouwt maatwerk systemen. COOLProfs is in 2000 opgericht door een groep zeer ervaren en gedreven consultants, die voorheen werkzaam was bij Sterling Software (in 2000 overgenomen door CA) en gespecialiseerd in het werken met de model based ontwikkelomgeving COOL:Gen. Vandaar de naam COOLProfs.

In 2004 is een separate business consultancy tak in het leven geroepen onder de naam OrangeWing. Dit succesvolle onderdeel is in 2008 opgegaan in COOLProfs ter versterking van het voortraject, business case en requirements management van systeemontwikkeling en het ondersteunen van klanten bij de acceptatie en succesvolle invoering van de systemen in de organisatie.

In 2008 heeft COOLProfs het bedrijf Tri-IT overgenomen. Hiermee kwam naast CA Gen ook Microsoft .NET expertise beschikbaar voor alle klanten. Deze verbreding in expertise én de focus op model based development heeft ertoe geleid dat COOLProfs in 2009 partner is geworden van OutSystems met het Agile Platform voor ontwikkeling van bedrijfskritische web applicaties.

Onze klanten zijn vooraanstaande organisaties in Nederland en buitenland.

Bedrijfsnieuws van COOLProfs

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.