Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Datacenter NoordHolland


Datacenter Noord-Holland is ontstaan uit de basisgedachte ‘door ondernemers voor ondernemers’. Regionale netwerkspecialisten, hosters en cloudleveranciers hebben de handen ineengeslagen en werken samen aan één doel: het betrouwbaar huisvesten van uw data en ICT-omgeving.

Datacenter Noord Holland gebruikt daarvoor de modernste technieken. Wij zijn volledig redundant ingericht (dus als er iets uitvalt, is er direct een back-up voorziening), carrier-neutraal, schaalbaar en beschikken over de hoogste beveiligingsstatus. Alle essentiële onderdelen van een datacenter, zoals snelle internetverbindingen, stroomvoorziening, koeling, brandblusinstallaties en monitoringsystemen, zijn uiteraard dubbel uitgevoerd. Daarnaast maken de hoge stroom- en koelcapaciteit en de hoge vloerbelasting, Datacenter Noord-Holland uitermate geschikt voor high density hosting oplossingen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.