Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Dataport BV


Door de groeiende afhankelijkheid van IT is het voor de meeste bedrijven tegenwoordig noodzaak dat hun bedrijfsinformatie (data) altijd en overal beschikbaar is. De servers waarop uw data is opgeslagen en waar de applicaties van uw bedrijf op zijn geinstalleerd kunnen niet meer worden ondergebracht in de ‘meterkast’ op kantoor. Om de beschikbaarheid en veiligheid van uw (bedrijfskritische) data te kunnen waarborgen is de keuze voor het outsourcen in een datacenter niet meer dan logisch geworden.

Dataport beschikt over een nieuw tier3, energie-efficiƫnt datacenter in Den Helder, tussen haven en luchthaven in bieden wij onze diensten aan voor alle bedrijven en organisaties van klein tot groot. Het datacenter biedt u de hoogste mate van beschikbaarheid en veiligheid voor uw servers en is op alle cruciale punten redundant uitgevoerd. Wij zorgen voor continuiteit van uw bedrijfsinformatie zodat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.