Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

DigiState


Wij stellen ons graag even aan je voor. DigiState is een jonge full service provider. Wij zijn gestart in 2007. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit particulieren, starters en kleine ondernemingen. Doordat DigiState zelf een kleine onderneming is, kunnen wij ons als geen ander inleven in wat jouw bedrijf bezig houdt. Als geen ander weten wij op welke manier je zaken doet en wilt doen.

Alles uit handen geven zonder zorgen
Bij DigiState is je totale webdienstenpakket in goede handen. Of het nu gaat om de configuratie en het onderhoud van je server(s), of om het ontwerpen, hosten en bijhouden van je website: je kunt altijd bij ons terecht! Wanneer je vrijblijvend een afspraak met ons maakt, kunnen wij samen met je bekijken hoe wij het beste aan je wensen kunnen voldoen.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.