Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Digital Residence B.V.


Digital Residence is een innovatief ICT bedrijf dat zich richt op lokale markten. Ons uitgebreide aanbod van diensten en gevestigde relaties met toonaangevende technologie leveranciers, zorgen ervoor dat u de juiste combinatie van kennis en kunde in handen heeft.

Het is mogelijk om uw belangrijke apparatuur bij ons onder te brengen en om deze eventueel te laten beheren in een lokaal datacentrum zodat deze rechtsreeks met een snelle connectie verbinding hebben met internet (exchanges). Er zijn verschillende redenen om apparatuur in een datacentrum of een zogenaamde colocatie te plaatsen. Dit kan eenvoudig en vaak tegen lagere kosten dan wanneer apparatuur “inhouse” geplaatst wordt.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.