Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Edelman PR


Edelman is ’s werelds grootste onafhankelijke PR-bureau. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam. Ruim 45 communicatie professionals werken in vijf gespecialiseerde teams: Corporate, Consumer Brands, Health, Finance en Technology. Edelman is ervaren in het plannen, organiseren en uitvoeren van corporate, crisis en marketingcommunicatieprogramma’s voor (inter-)nationale bedrijven en organisaties. Edelman heeft 51 vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië met in totaal 3.000 mensen. In januari 2008 riep Advertising Age Edelman uit tot één van de top-10 communicatiebureaus van zijn ‘Agendcy A-list’ in 2007, het eerste en enige PR bureau ooit dat deze erkenning ten deel is gevallen. PRWEEK heeft Edelman uitgeroepen tot ‘Large Agency of the Year’ in 2007.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.