Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Escrow Europe


Escrow Europe BV is een vooraanstaande, onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in op maat gesneden lokale en internationale Software & IT Escrow-oplossingen. Escrow Europe garandeert de bedrijfscontinuïteit van eindgebruikers en helpt leveranciers langetermijnrelaties met hun klanten op te bouwen.

Escrow Europe is onderdeel van de NCC Group plc en is de grootste software escrow- leverancier ter wereld. Wereldwijd bedienen wij meer dan vijftienduizend non-profit of commerciële organisaties.

Onze escrow-oplossingen behoren tot de meest complete en effectieve diensten op de markt. Ze zijn volledig af te stemmen op uw specifieke behoeften. Onze professionele accountteams beschikken over de ervaring die nodig is om klanten te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun escrow-behoeften.

Wij nemen bedrijfskritische middelen met toestemming van de leverancier in depot. Als de leverancier dan onverhoopt zijn contractuele verplichtingen niet nakomt, garanderen wij dat het materiaal toch snel en legaal beschikbaar is voor u als eindgebruiker. U kunt uw bedrijfsactiviteiten vervolgens zonder verstoringen voortzetten.

Bedrijfsnieuws van Escrow Europe

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.