Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Eweka Internet Services


Eweka Internet Services werd opgericht in 2001 te Alkmaar. Eweka Internet Services is een kwaliteitsgerichte internet service provider, gespecialiseerd in het aanbieden van een hoogwaardige Usenetdienst voor consument gebruikers vanuit ons eigen datacenter in Amsterdam.

Als klant van Eweka kunt u, zonder gebruik te maken van externe partijen, toegang krijgen tot Usenet. Met Eweka werkt u met ons in-house team en niet met een externe derde partij.

Eweka bezit inmiddels een zelfstandig opgebouwd en beheerd netwerk met POP-locaties in Amsterdam, Londen, Frankfurt e.a., wat garant staat voor vaste en stabiele verbindingen. In aanvulling op ons eigen netwerk gebruiken we ook diensten van onze professionele partners over de hele wereld. Wij beheren onze eigen routeringen en ip-adressen. Wij zijn een Local Internet Registry (LIR) op Reseaux IP Europeens (RIPE) en hebben ons eigen AS-nummer.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.