Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Fastbyte Hosting


Fastbyte Hosting BV is opgericht op 1 januari 2010 met als aandeelhouders Fastbyte ICT Solutions (opgericht 1995) en Commissio Hosting (opgericht 2001).

Commissio Hosting heeft al ervaring sinds 2003 met het registreren, verhuizen van domeinnamen en leveren en beheren van (web-)hosting diensten. Fastbyte ICT-Solutions is de vakinhoudelijke expert op het gebied van infrastructurele ICT-oplossingen. Zij kiezen voor bewezen technology die toekomstvast is en investeren in kennis om op de hoogte te blijven voor onze klanten.

Door de toenemende vraag van het ‘outsourcen’ van servers en bijkomend beheer en de groei van ‘het nieuwe werken’ is Hosting en ICT dichterbij elkaar dan ooit. Er is tegenwoordig dan ook een grote overlap te vinden. Hosting kan bijna niet meer zonder ICT en omgekeerd. Voorbeelden hiervan zijn het modewoord “Cloud diensten”, gebruik van mobiele diensten, ruime beschikbaarheid van online e-mail diensten.

Bedrijfsnieuws van Fastbyte Hosting

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.