Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Fundaments


Fundaments levert solide en gecertificeerde infrastructuurdiensten (IaaS) uit de cloud. Met bewezen technologie en vanuit Nederlandse datacenters biedt het bedrijf klanten flexibele bouwstenen om eigen applicaties, servers of diensten te bouwen. Op basis van ons fundament kunnen partners en eindgebruikers snel een cloud-infrastructuur op maat inrichten.

Voor Fundaments staan betrouwbaarheid en beschikbaarheid centraal. Klanten komen naar ons voor een stabiele infrastructuur die optimaal functioneert. Om dat waar te maken, is het noodzakelijk om risico’s maximaal beheersen. Dat gebeurt op verschillende niveaus. Fundaments levert een compleet dienstaanbod vanuit Nederlandse datacenters die aan de hoogste eisen voldoen, waaronder ISO-certificering en 24×7 monitoring. Dat is de basis voor solide IaaS-platformen, inclusief opslag, rekenkracht, werkgeheugen en netwerk-connectiviteit. Voor al deze bouwstenen gebruikt Fundaments uitsluitend bewezen technologieën van marktleiders.

Bedrijfsnieuws van Fundaments

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.