Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Global E Datacenter


Optimale bedrijfszekerheid, beveiliging en flexibiliteit: dat zijn de pijlers van Global-e Datacenter. Uw persoonlijke wensen en behoeften vormen ons uitgangspunt. Met dit voor ogen leggen we ons toe op de colocatie (verhuur van rackruimte) en leveren we uiterst snelle en veilige verbindingen.

Global-e Datacenter – naast ICT solutions onderdeel van Global-e – beschikt over de meest hoogwaardige apparatuur. Volledig ingericht volgens de allerhoogste normen in de markt, denk daarbij aan ruime racks, UPS, branddetectie, blusgasinstallatie, noodaggregaten en cold corridor klimaatbeheersing. Kortom, uw data zijn bij ons gegarandeerd in veilige handen.

Het Global-e Datacenter is opgericht in 2009 en gevestigd in Rijen, centraal gelegen in de Benelux. En beschikt over rechtstreekse redundante glasvezelverbindingen naar de belangrijkste knooppunten.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.