Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

IASO


IASO Backup Technology is een innovatieve Europese softwareleverancier van wereldklasse. Onze Backup over IP/Backup to disk oplossingen helpen ondernemingen om de continue beschikbaarheid van hun bedrijfsgegevens zeker te stellen. Een snel groeiend aantal ondernemingen, instellingen en Service Providers vertrouwt op IASO voor hun backup & recovery software en services. Het online backup front is volop in beweging. Nieuwe spelers komen en gaan en prijs lijkt soms een belangrijker argument te zijn dan functionaliteit. IASO Backup Technology heeft zich inmiddels bewezen als een vaste waarde in deze nieuwe, snel groeiende markt. We bewijzen onze meerwaarde door ons te concentreren op innovatie en service.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.