Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

JDN ICT Services


Business Hosting is hosting partner van verschillende organisaties die werkzaam zijn op het gebied van internet. Onze kracht ligt in specialistische oplossingen voor onze partners. Onze dienstverlening richt zich volledig op het ondersteunen van onze partner waarbij een hoog serviceniveau kenmerkend is. Wanneer u met Business Hosting samenwerkt, kunt u voor wat betreft uw ICT techniek volledig op ons terug vallen. Dat voorkomt een hoop stress, maar ook de kosten van dure gespecialiseerde medewerkers. Onze organisatie bestaat momenteel uit 7 fulltime ervaren medewerkers met verschillende expertises. Dat zorgt ervoor dat wij een professionele maar toch persoonlijke samenwerking kunnen garanderen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.