Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Luna


Luna.nl B.V. , in 1994 opgericht, is een full service internet provider die zich richt op de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij Luna.nl terecht. Luna.nl is specialist op het gebied van internet dienstverlening en biedt het bedrijfsleven een compleet pakket internetdiensten. Luna.nl heeft als een van de eerste Internetdienstverleners in Nederland een rijke kennis en ervaring opgedaan op het gebied van techniek en de service. Luna.nl biedt een totaal pakket van diensten aan: internet access, netwerk services, web – en ASP-facilities en consultancy. Bij Luna.nl BV. zijn 14 medewerkers in dienst. De aandelen zijn verdeeld onder 2 eigenaren. Luna.nl heeft uitgebreide kennis van en ervaring met UNIX en is daarnaast Microsoft Certified Solution Provider. Bbned, Ebone, Hewlett Packard, Cisco Systems, KPN, Versatel en Priority Telecom.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.