Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Macaw


Macaw ontwerpt, bouwt en beheert online IT-oplossingen voor middelgrote en enterprise bedrijven die vandaag succesvol willen zijn en mee willen groeien met de ontwikkelingen in de toekomst. Macaw gelooft dat het succes daarbij niet alleen ligt in de technologische kracht van de oplossingen, maar vooral in de innovatieve kracht die ontstaat wanneer vandaag al de wensen en eisen van morgen werkelijkheid worden.

Macaw onderscheidt zich van andere IT-bedrijven door de verschillende producten en diensten te integreren en te verbinden met elkaar. Vanuit vijf businessunits bieden wij BI-, CRM- en ERP-oplossingen, marketing en e-commerceoplossingen, digitale werkplekken, onderhoud, beheer en hosting, en tevens strategische consultancy en projectmanagement.

De cultuur van Macaw kenmerkt zich door medewerkers die gedreven zijn, een empatisch vermogen hebben en transparant werken. Die met veel enthousiasme aan projecten werken en hun passie voor het vakgebied delen met de buitenwereld. Deze cultuur is diverse keren beloond met de titel Beste Werkgever van Nederland en daar zijn we trots op!

Bedrijfsnieuws van Macaw

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.