Bedrijfsgids

Raet


Met decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen. Wij zijn er voor hen. En voor u, om uw ambities te helpen realiseren.

Wie we zijn

1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,7 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, 1,2 miljoen uitkeringen per maand, meer dan 10.000 klanten in Nederland. Dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien kent u of uw medewerker ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie.

Inmiddels is Raet, onder meer als grondlegger van HR cloud software, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de HR-sector en de Uitkering Excasso sector op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt.
Onze visie op HR

De wereld globaliseert, digitaliseert en individualiseert in rap tempo en dat brengt een fundamentele verandering met zich mee. Tegen die achtergrond is snel reageren en succesvol innoveren voor elke organisatie een voorwaarde geworden voor succes. En daarvoor zijn de juiste mensen met het grootste talent nodig.

Niet minder belangrijk is de trend aan de kant van de medewerker; die wordt steeds autonomer. Medewerkers zijn zelf aanbieders geworden van hun persoonlijke motivaties en talenten. Zij worden voor een belangrijk deel hun eigen HR-regisseur. Medewerkers kiezen hun eigen ontwikkeling, plannen zelf hun loopbaan en bepalen steeds vaker de gewenste arbeidsrelatie.

Onze missie

Samen met uw organisatie de volgende stap zetten in HR, dat is onze missie. Voor HR-afdelingen willen wij een partner zijn op alle vlakken — strategisch, tactisch en operationeel — dus over een breed gebied van onderwerpen — efficiëntie, performance, systeemintegratie, HR analytics en talentontwikkeling. Voor uw medewerkers willen wij oplossingen aanbieden die hen in staat stellen het maximale uit zich zelf te halen, hun eigen HR-zaken te regelen, en hun talent ten volle te ontwikkelen.

Uw HR-afdeling verder helpen met haar complexe en strategische uitdagingen en uw medewerkers maximaal faciliteren is leidend in alles wat we doen. Bij ons staat niet louter de technologie, maar hoe wij u en uw medewerker kunnen helpen, centraal. Bij Raet noemen we dit ‘all about you’. Wat wij u bieden, zijn oplossingen die eenheid creëren en eenvoud bieden.

Bedrijfsnieuws van Raet

Adres Plotterweg 38, 3821 BB Amersfoort Nederland
Telefoon +31 33 45 06 506
Website http://www.raet.nl
 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...