Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Raet


Met decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen. Wij zijn er voor hen. En voor u, om uw ambities te helpen realiseren.

Wie we zijn

1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,7 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, 1,2 miljoen uitkeringen per maand, meer dan 10.000 klanten in Nederland. Dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien kent u of uw medewerker ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie.

Inmiddels is Raet, onder meer als grondlegger van HR cloud software, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de HR-sector en de Uitkering Excasso sector op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt.
Onze visie op HR

De wereld globaliseert, digitaliseert en individualiseert in rap tempo en dat brengt een fundamentele verandering met zich mee. Tegen die achtergrond is snel reageren en succesvol innoveren voor elke organisatie een voorwaarde geworden voor succes. En daarvoor zijn de juiste mensen met het grootste talent nodig.

Niet minder belangrijk is de trend aan de kant van de medewerker; die wordt steeds autonomer. Medewerkers zijn zelf aanbieders geworden van hun persoonlijke motivaties en talenten. Zij worden voor een belangrijk deel hun eigen HR-regisseur. Medewerkers kiezen hun eigen ontwikkeling, plannen zelf hun loopbaan en bepalen steeds vaker de gewenste arbeidsrelatie.

Onze missie

Samen met uw organisatie de volgende stap zetten in HR, dat is onze missie. Voor HR-afdelingen willen wij een partner zijn op alle vlakken — strategisch, tactisch en operationeel — dus over een breed gebied van onderwerpen — efficiëntie, performance, systeemintegratie, HR analytics en talentontwikkeling. Voor uw medewerkers willen wij oplossingen aanbieden die hen in staat stellen het maximale uit zich zelf te halen, hun eigen HR-zaken te regelen, en hun talent ten volle te ontwikkelen.

Uw HR-afdeling verder helpen met haar complexe en strategische uitdagingen en uw medewerkers maximaal faciliteren is leidend in alles wat we doen. Bij ons staat niet louter de technologie, maar hoe wij u en uw medewerker kunnen helpen, centraal. Bij Raet noemen we dit ‘all about you’. Wat wij u bieden, zijn oplossingen die eenheid creëren en eenvoud bieden.

Bedrijfsnieuws van Raet

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.