Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

SpeakUp BV


SpeakUp is de VoIP telecom-operator voor de zakelijke markt en biedt een compleet portfolio aan innovatieve telecom-diensten. Daarnaast beschikt SpeakUp over een eigen telecominfrastructuur en een team van vakinhoudelijke experts. Door inzet van Voice over IP biedt SpeakUp vrijheid en flexibiliteit op telefonie gebied. Het bedrijf voorziet de zakelijke markt rechtstreeks en via partners van geavanceerde IP-telefoniediensten.

SpeakUp is in 2003 opgericht om value added services te leveren op datanetwerken. Datanetwerken bieden meer communicatiemogelijkheden dan alleen het verzenden van computergegevens. De dienstverlening aan de zakelijke markt zorgt er voor dat SpeakUp zijn contact met de markt houdt en hierop kan inspelen met nieuwe innovatieve diensten.

Het netwerk van SpeakUp biedt dekking in onder andere Nederland, Belgie, Engeland en Duitsland. SpeakUp biedt diensten aan in het zakelijke segment, ISP’s en telecom-carriers. Door deze eigen infrastructuur kan SpeakUp opereren als een partij die u voorziet van een koppeling aan het reguliere telefoonnetwerk. Dit scheelt aanzienlijk in gesprekskosten in vergelijking met andere aanbieders voor zowel mobiele, vaste als Internationale gesprekken. SpeakUp levert alle diensten die van een telecom-operator kunnen worden verwacht, en meer.

Samengevat biedt SpeakUp dus:

  • Hosted Voice
  • Voice Response Systemen (automated attendants, voicemail, unified messaging)
  • PBX – IP koppelingen
  • Voice over IP softswitches
  • Call routing (bellen en gebeld worden via uw IP verbinding)
  • SIP/IAX Trunking
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.