Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Unilogic Networks B.V.


Unilogic Networks B.V. is een full service ISP welke gespecialiseerd is in het op maat aanbieden van internet toegang, colocatie en alle daaraan gerelateerde diensten. Met een aansluiting op de Amsterdam Internet Exchange, NL-IX en op diverse telecom netwerken, zoals NTT Verio, Teleglobe en Ziggo, is uw verbinding van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel beschikbaarheid als snelheid staan bij Unilogic Networks hoog in het vaandel.

Daarnaast heeft Unilogic Networks een eigen datacenter in Sittard, Limburg. Hierdoor kunnen we onze diensten zowel in de euregio als in Amsterdam aanbieden. Dit is een nieuwe datacenter dat eind 2005 gerealiseerd is. Het voldoet aan alle eisen en heeft alle voorzieningen die men ook verwacht van een datacenter in de randstad.

Momenteel verzorgt Unilogic Networks de internet diensten van circa 400 basisscholen voornamelijk in Limburg en Noord Brabant. Meer informatie over deze diensten kunt u hier vinden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.