Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

VeliQ


VeliQ, voorheen bekend als VeiligMobiel, helpt mobiele werkers. Om dit te bereiken ontwikkelt VeliQ MobiDM, een mobility Platform as a service (mPaaS™) – ontwikkeld om mobile device management gemakkelijk, voordelig en laagdrempelig te maken. Mede door de integratie met Sybase SAP ondersteunt MobiDM een groot aantal mobiele platformen.

Wij hebben ons jarenlang geconcentreerd op het bieden van oplossingen voor beheer en beveiliging van mobiele apparaten. Maar tijden veranderen en dat betekent dat we vooruit moeten kijken. Voortbouwend op onze rijke historie en ervaring, zijn wij nu klaar om de toekomst te omarmen en de weg te leiden naar de mobiele werkplek en de convergentie van IT en Connectiviteit in ICT echt mogelijk te maken.

Bedrijfsnieuws van VeliQ

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.