Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

ISPam.nl


ISPam.nl is sinds 2006 het vertrouwde platform dat zijn lezers en volgers dagelijks informeert over de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van internet service providers. De focus ligt op de business rond cloud, datacenters en hosting en de spelers die in die markt actief zijn. Het vaste team journalisten van ISPam.nl brengt nieuws, analyses, achtergronden, onderzoeken en interviews. Daarnaast publiceren we ook relevant bedrijfsnieuws van spelers in de markt en bieden we ruimte aan specialisten om hun expertise met de bezoekers van ISPam.nl te delen.

De markten waarin cloudproviders, datacenters, hosters en isp’s actief zijn groeien enorm. De behoefte aan informatie over de ontwikkelingen in deze markten en de behoefte om te communiceren met de branche over nieuwe producten en diensten groeit net zo hard. De aandacht van andere (online) media voor deze branches is echter zeer beperkt en doen dat niet het perspectief van isp’ers. ISPam.nl is als platform in dat gat gesprongen.

De redactie van ISPam.nl bestaat uit een team van gespecialiseerde journalisten en staat sinds de start van het platform onder journalistieke leiding van hoofdredacteur Arnout Veenman. Als voormalig voorzitter van de branchevereniging van internet service providers en zijn achtergrond als jurist én it-ér voelt Arnout precies aan wat er speelt in de branche. De andere leden van de ISPam.nl redactie bestaan uit een combinatie van journalisten met een verschillend achtergrond die allemaal direct betrokken zijn bij de branche.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.