Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Xenius


Xenius is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2011 en ondertussen uitgegroeid tot een echte speler op de markt van datacenter diensten. Daar we ons in het begin enkel toespitsten op w ebhosting en domeinregistraties hebben we ons pakket van diensten ondertussen aardig weten uit te breiden. Zo kan je bij Xenius ook terecht voor colocatie/server housing, virtuele servers (VPS) en dedicated servers.

Het uitgangspunt van Xenius is de eenvoud, u heeft het ongetwijfeld al gemerkt aan onze website: geen moeilijke bestelformulieren of ingewikkelde pagina’s. Bij Xenius vinden we dat iedereen (zowel zakelijk als privé) recht heeft op een plaats op Internet én dit tegen uiterst scherpe prijzen.
.

Bedrijfsnieuws van Xenius

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.