Bedrijfsnieuws van 10 december 2014


Emerson Network Power introduceert innovatieve oplossing met indirecte vrije koeling door verdamping: Liebert® EFC

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, introduceert de Liebert® EFC in Europa, het..
Lees het volledige bericht »

Fascinerende video impressie met drone van datacenters BIT!

Op donderdag 13 november heeft Aeriallive filmopnames gemaakt van het gebouw en de datacenters van BIT. Het eindresultaat is een fascinerende film dat de datacenters vanuit een totaal andere perspectief laat zien. Voor deze opnames is gebruik gemaakt van een steadicam en een drone.
Lees het volledige bericht »

Intel stimuleert de verdere ontwikkeling van het Internet of Things

Intel kondigt vandaag het Intel IoT-platform aan. Dit is een compleet referentiemodel dat de connectiviteits- en beveiligingsaspecten van het Internet of Things (IoT) vereenvoudigt en onder één noemer brengt. Ook introduceert Intel geïntegreerde..
Lees het volledige bericht »

Dataplace en Datacenter Rotterdam tekenen samenwerkingsovereenkomst

Dataplace, het modernste regionale carrier neutrale datacenter van Nederland, heeft recentelijk een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Datacenter Rotterdam. Deze samenwerkingsovereenkomst stelt beide datacenters in staat haar opdrachtgevers..
Lees het volledige bericht »

Tintri biedt drastisch lagere totale eigendomskosten in vergelijking met traditionele ICT-opslag, zo blijkt uit rapport Taneja Group

Tintri, leverancier van applicatiebewuste smart storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt vandaag de bevindingen bekend van een recent onderzoek door de Taneja Group. Het onderzoeksrapport ‘Massively Scalable, Intrinsically Simple: Tintri’s Low TCO for the Virtualized Data Center’ is gebaseerd op uitvoerige gesprekken met klanten van Tintri in een diverse reeks van sectoren. De onderzoeksbevindingen bevestigen en versterken de conclusies van eerdere praktijktests die in het laboratorium van Taneja Group werden uitgevoerd.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.