Bedrijfsnieuws van 16 april 2015


Colt lanceert extranet voor financiële sector

Colt introduceert vandaag Colt PrizmNet, een speciaal extranet voor de financiële sector. Deze dienst verbindt leveranciers van financiële diensten en informatie — zoals marktdata en onderzoeksgegevens — met spelers op de kapitaalmarkt. Alles wordt aangeleverd via een privaat netwerk met gegarandeerd lage latency om een consistente, betrouwbare en transparante informatievoorziening te waarborgen. Aanbieders van financiële data die zich reeds hebben aangemeld voor het distribueren van content via de extranet-dienst van Colt zijn NLX, Nasdaq, Japanese Exchange Group (JPX) en Aquis Exchange.
Lees het volledige bericht »

Vijfde DHPA Techday staat voor de deur

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert op 21 mei 2015 de vijfde editie van de DHPA Techday in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit event voor én door technici uit de online sector heeft dit jaar ‘All Hands-on Future Tech’ als..
Lees het volledige bericht »

Seminar "IPv6 in de hostingomgeving"

Wij nodigen u van harte uit voor het seminar "IPv6 in de hostingomgeving" op donderdag 23 april. De keuze is gemaakt om over te stappen op IPv6. Hoe ziet de implementatie er in de praktijk dan uit? Wat is het belang van een IPv6 adresplan en hoe maak ik deze?
Lees het volledige bericht »

Trusted Networks Initiative bindt strijd aan met cybercriminelen

Ter gelegenheid van de Cyber Security Week hebben vertegenwoordigers van zes partijen, verenigd in het Trusted Networks Initiative (TNI), op woensdag 15 april jongstleden een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Gezamenlijk hebben AMS-IX, ASP4all..
Lees het volledige bericht »

Unisys spreekt over veiligheid tijdens Overheid 360

Unisys is 22 en 23 april aanwezig op Overheid 360°, de beurs die voorheen bekendstond als “Overheid & ICT”. Jim Vlaming, Client Executive en Thought Leader Security bij Unisys, geeft op beide beursdagen een presentatie over hedendaagse..
Lees het volledige bericht »

Dimension Data lanceert datacenter-maturitytool om bedrijven te helpen migreren naar het next-generation datacenter

ICT-dienstverlener Dimension Data introduceert een nieuwe maturitytool. Deze tool helpt organisaties met het in kaart brengen van hun capaciteiten en met het prioriteren van initiatieven voor het bouwen van een next-generation datacenter. Het Data..
Lees het volledige bericht »

Insight helpt serviceproviders bij route naar de cloud met Microsoft Cloud Solution Provider-programma

Insight lanceert nieuwe Software-as-a-Service-diensten op basis van het Microsoft Cloud Solution Provider-programma. Dit programma is gericht op het versterken van de relatie met serviceproviders en het uitbreiden van mogelijkheden om hun omzet te..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.