Bedrijfsnieuws van 16 juni 2015


A10 Networks introduceert snellere ADC’s met betere DDoS-bescherming

Application networking specialist A10 Networks introduceert tien Thunder Application Delivery Controllers, met 300% hogere SSL-performance en 200% snellere DDoS-bescherming. Vier daarvan zijn high-end Thunder SPE types en de andere zes een nieuwe serie middelgrote appliances. Die middelgrote modellen bieden bedrijven een aanzienlijke verbeterde performance-/prijsverhouding voor DDoS-bescherming en SSL-verwerking. De high-end modellen bevatten tevens een hardware Security & Policy Engine (SPE) voor grote online actieve organisaties en providers van webservices.
Lees het volledige bericht »

Xirrus introduceert SaaS-oplossing EasyPass

Xirrus maakt vandaag de directe beschikbaarheid bekend van EasyPass. Deze reeks van diensten stroomlijnt de mobiele toegang van werknemers en gasten tot het bedrijfsnetwerk en elimineert tot maar liefst vijf stappen uit het aanmeldingsproces. Hierdoor is minimale tussenkomst van de ICT-afdeling vereist. De Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing biedt beheerders daarnaast meer grip op het draadloze netwerk via een centrale, in de cloud gehoste console. EasyPass is bovendien de enige apparaatonafhankelijke oplossing op de markt die een einde maakt aan alle platformafhankelijkheden.
Lees het volledige bericht »

.eu lanceert eigen Academie

EURid kondigt de lancering aan van de .eu Academy. Het initiatief is in de eerste plaats bedoeld om toekomstige generaties vertrouwd te maken met de basisbeginselen, geschiedenis en werking van internet, en om vakgenoten en registrars meer informatie..
Lees het volledige bericht »

Bekroonde Trinergy Cube biedt klanten nu krachtige en schaalbare UPS met nieuwe 200 kVa-core

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, introduceert de Trinergy™ Cube met nieuwe krachtige 200 kVa-core. Deze..
Lees het volledige bericht »

GlobalOrange start samenwerking met cloud-hosting specialist Unitt

GlobalOrange sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met Unitt voor het leveren van high-performance schaalbare infrastructuur op basis van de Amazon Web Services-cloud. Klanten van de softwareontwikkelaar kunnen hierdoor zonder downtime..
Lees het volledige bericht »

Datacenter Groningen draait op Pure Energie

Datacenter Groningen, de digitale snelweg van het Noorden, draait sinds kort op windenergie van Pure Energie. Het moderne datacentrum, gesitueerd tussen Groningen en de Duitse grens, beschikt over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen..
Lees het volledige bericht »

Multrix is de eerste Citrix Service Provider (CSP) van de Benelux met een eigen Executive Briefing Center

Multrix heeft vandaag een Executive Briefing Center (EBC) met Citrix technologie gelanceerd. Het is het eerste EBC buiten het kantoor van Citrix in de Benelux. Scott Swanburg, Global Senior Director Citrix, en Erik van Laar, Executive Director..
Lees het volledige bericht »

Swisscom beveiligt datacenter met Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, kondigt aan dat Swisscom (VTX: SCMN), het grootste telecombedrijf van Zwitserland, ervoor gekozen heeft de essentiële infrastructuur van het..
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...