Bedrijfsnieuws van 19 mei 2015


Xirrus introduceert Xtreme Density (XD) Wi-Fi -reeks van access points

Xirrus introduceert een nieuwe reeks van draadloze access points genaamd Xtreme Density (XD) Wi-Fi. Deze access points (AP’s) bieden de hoogste dichtheid en snelste draadloze verbindingen binnen de branche. De Xirrus XD4 is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van The Internet of Things (IoT). Het is de enige access point met vier draadloze 802.11ac-radio’s die op de markt verkrijgbaar is. De Xirrus XD4 ondersteunt vier keer zoveel draadloze gebruikers, brengt de benodigde apparatuur terug met 75% en kan de Total Cost of Ownership (TCO) tot 50% verminderen in vergelijking met concurrerende producten.
Lees het volledige bericht »

Nieuwe Barracuda Load Balancer FDC ondersteunt snelheden tot 40 Gbps tegen een scherpe prijs

Barracuda heeft het aanbod van load balancers uitgebreid met de Barracuda Load Balancer FDC Model T740. Deze oplossing is gebaseerd op de architectuur van Intel en voorziet in een tot tien keer snellere verwerking van netwerkpakketten. De Barracuda Load Balancer FDC Model T740 biedt een hoge doorvoersnelheid van 40 Gbps tegen een zeer lage prijs. De appliance brengt schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid naar websites en cloud-diensten, bewaakt de status van servers en zorgt voor een evenredige verdeling van workloads. De Barracuda Load Balancer FDC houdt de continuïteit van sessies op peil en zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring in het geval servers overbelast raken of niet langer reageren.
Lees het volledige bericht »

Easynet breidt hybride cloud uit naar Azië, Australië en de VS

Easynet breidt zijn zakelijke cloudoplossing, Easynet Enterprise Cloud, verder uit naar Azië, Australië en de Verenigde Staten. Deze stap is een antwoord op de vraag van klanten om de applicatieprestaties te verbeteren en om aan lokale wet- en..
Lees het volledige bericht »

Europese Supercore-netwerk van Colt komt tegemoet aan de groeiende vraag naar bandbreedte

Colt introduceert zijn Europese Supercore-netwerk, dat voorziet in de behoeften van bedrijven in bandbreedte-intensieve sectoren, zoals mediabedrijven en aanbieders van cloud-diensten. Het lange-afstandsnetwerk met hoge capaciteit verbindt belangrijke Europese steden als Londen, Parijs, Amsterdam, Brussel, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Berlijn, Stuttgart, Zürich, Wenen en Dublin.
Lees het volledige bericht »

Commvault optimaliseert transitie naar de cloud door public- en hybrid-clouddata te transformeren naar waardevolle strategische bedrijfsmiddelen

Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert verschillende uitbreidingen binnen zijn productportfolio. Daarmee zijn bedrijven beter in staat te profiteren van de volgende golfbeweging in..
Lees het volledige bericht »

Schuberg Philis biedt meer voor minder na succesvolle transitie

IT-outsourcing-dienstverlener Schuberg Philis heeft met succes zijn technologische transitie voltooid. Hierdoor zijn snelheid en flexibiliteit toegevoegd aan de cultuur van 100% veiligheid en controle. Door forse investeringen in vergaande..
Lees het volledige bericht »

Hostnet lanceert campagne voor ondernemend Nederland

Hostnet lanceert op dinsdag 19 mei een nieuwe campagne: 'Alles voor ondernemend Nederland'. De campagne moet duidelijk maken dat Hostnet alles in huis heeft en er alles aan doet om ondernemend Nederland te helpen bij het realiseren van ambities. Voor..
Lees het volledige bericht »

Red Hat komt met de eerste volledig geïntegreerde open source IaaS- en PaaS-oplossing

Red Hat, wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, introduceert vandaag de Red Hat Cloud Suite for Applications, opensourcetechnologie waarmee sneller applicaties ontwikkeld, uitgerold en beheerd kunnen worden. Bedrijven..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.