Bedrijfsnieuws van 30 juli 2014


Online ERP-leverancier TBlox kiest voor Rackspace Cloud

ERP-leverancier TBlox heeft de Rackspace Cloud-oplossing geselecteerd als basis voor zijn online business-platform. TBlox maakt gebruik van een combinatie van dedicated servers in een private cloud-omgeving met snel inzetbare public cloud-servers..
Lees het volledige bericht »

Qualys breidt Continuous Monitoring uit voor proactief Enterprise Incident Response

Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, heeft zijn toonaangevende clouddienst Qualys Continuous Monitoring (CM) verder aangevuld. Zo zijn er nu automatische meldingen van..
Lees het volledige bericht »

OutSystems uitgeroepen tot “Platform as a Service van het jaar” door de Business Intelligence Group

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open high-productivity application platform, heeft van Business Intelligence Group een Stratus Award ontvangen voor “beste Platform as a Service (PaaS) van het jaar 2014”. De Stratus Awards worden..
Lees het volledige bericht »

375 miljoen klantdatabestanden geschaad in eerste helft 2014 – retail het hardst geraakt

Pernis, 30 juli 2014 – SafeNet, Inc, wereldwijd toonaangevend in databescherming, presenteert de opvallendste resultaten van zijn SafeNet Breach Level Index (BLI) voor het tweede kwartaal van 2014. Tussen april en juni van dit jaar waren er in totaal 237 datalekken die wereldwijd meer dan 175 miljoen klantbestanden met persoonlijke en financiële informatie schaadden. Voor de eerste helft van 2014 komt dat wereldwijd neer op meer dan 375 miljoen klantdata die gestolen of verloren gegaan is als gevolg van 559 datalekken. In het tweede kwartaal zijn in de retailsector meer bestanden geschaad dan in enige andere branche – meer dan 145 miljoen records zijn daar verloren gegaan of werden gestolen. Dat is 83 procent van alle datalekken. Minder dan één procent van alle 237 datalekken tijdens het tweede kwartaal van 2014 waren beveiligde breaches. Hierbij zorgden sterke encryptie- of authenticatieoplossingen ervoor dat de data niet te gebruiken was.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.