Business bedrijfsnieuws van 9 december 2014


SafeNet voor vierde jaar op rij in leiderskwadrant van Gartners Magic Quadrant voor gebruikersauthenticatie

SafeNet Inc., wereldwijd toonaangevend in databescherming, is voor het vierde achtereenvolgende jaar gepositioneerd in het leiderskwadrant van Gartners Magic Quadrant voor gebruikersauthenticatie. Gartner is ’s werelds toonaangevende IT-onderzoeksbureau. SafeNet is in het leiderskwadrant gepositioneerd op basis van de twee belangrijkste criteria in het rapport: volledigheid van visie en de competentie om deze visie ook daadwerkelijk te implementeren.
Lees het volledige bericht »

The Internet of Things zet bedrijven onder druk

Het jaar 2014 stond bol van in potentie zeer bepalende technologische innovaties. Zo nam Europa een koploperspositie in de markt voor zelfrijdende auto’s in en bereikten wearables — van slimme brillen tot en met smart watches — eindelijk de..
Lees het volledige bericht »

True implementeert virtual hostingplatform bij Belvilla

Vakantiehuizenspecialist Belvilla heeft de hostingactiviteiten voor de diverse internationale websites ondergebracht bij managed hostingprovider True. Belvilla was op zoek naar een nieuwe hostingpartij voor het ontwerp, de bouw en het beheer van een..
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks introduceert op Junos gebaseerde Open Compute Project-switch

Juniper Networks introduceert de Juniper Networks® OCX1100. Dit is de eerste switch die een hardwareontwerp conform de richtlijnen van het Open Compute Project (OCP) combineert met Junos® OS, een netwerkbesturingssysteem van carrier-kwaliteit. De nieuwe oplossing biedt organisaties die grootschalige datacenters bouwen een open, kostenefficiënt en losgekoppeld switching-platform. De switch is vanaf het eerste kwartaal van 2015 verkrijgbaar.
Lees het volledige bericht »

Grootste hosting- en cloud providers samen in online vergelijkingsdashboard

Stichting DHPA en VOISS lanceren een nieuw vergelijkingsdashboard met daarin alle grote hostingpartijen en cloud providers in Nederland. Het dashboard fungeert als benchmark voor de markt en maakt het selectieproces voor de eindgebruiker..
Lees het volledige bericht »

Provider.nl neemt ISP Services van Avira over

White label hostingleverancier Provider.nl heeft ISP Services van Avira B.V. overgenomen. Met deze acquisitie versterkt Provider.nl haar positie in de Nederlandse markt. De focus van Avira is de afgelopen jaren op de ontwikkeling van antivirus en..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.