Cloud bedrijfsnieuws van 16 juni 2015


A10 Networks introduceert snellere ADC’s met betere DDoS-bescherming

Application networking specialist A10 Networks introduceert tien Thunder Application Delivery Controllers, met 300% hogere SSL-performance en 200% snellere DDoS-bescherming. Vier daarvan zijn high-end Thunder SPE types en de andere zes een nieuwe serie middelgrote appliances. Die middelgrote modellen bieden bedrijven een aanzienlijke verbeterde performance-/prijsverhouding voor DDoS-bescherming en SSL-verwerking. De high-end modellen bevatten tevens een hardware Security & Policy Engine (SPE) voor grote online actieve organisaties en providers van webservices.
Lees het volledige bericht »

Xirrus introduceert SaaS-oplossing EasyPass

Xirrus maakt vandaag de directe beschikbaarheid bekend van EasyPass. Deze reeks van diensten stroomlijnt de mobiele toegang van werknemers en gasten tot het bedrijfsnetwerk en elimineert tot maar liefst vijf stappen uit het aanmeldingsproces. Hierdoor is minimale tussenkomst van de ICT-afdeling vereist. De Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing biedt beheerders daarnaast meer grip op het draadloze netwerk via een centrale, in de cloud gehoste console. EasyPass is bovendien de enige apparaatonafhankelijke oplossing op de markt die een einde maakt aan alle platformafhankelijkheden.
Lees het volledige bericht »

.eu lanceert eigen Academie

EURid kondigt de lancering aan van de .eu Academy. Het initiatief is in de eerste plaats bedoeld om toekomstige generaties vertrouwd te maken met de basisbeginselen, geschiedenis en werking van internet, en om vakgenoten en registrars meer informatie..
Lees het volledige bericht »

Bekroonde Trinergy Cube biedt klanten nu krachtige en schaalbare UPS met nieuwe 200 kVa-core

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, introduceert de Trinergy™ Cube met nieuwe krachtige 200 kVa-core. Deze..
Lees het volledige bericht »

GlobalOrange start samenwerking met cloud-hosting specialist Unitt

GlobalOrange sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met Unitt voor het leveren van high-performance schaalbare infrastructuur op basis van de Amazon Web Services-cloud. Klanten van de softwareontwikkelaar kunnen hierdoor zonder downtime..
Lees het volledige bericht »

Datacenter Groningen draait op Pure Energie

Datacenter Groningen, de digitale snelweg van het Noorden, draait sinds kort op windenergie van Pure Energie. Het moderne datacentrum, gesitueerd tussen Groningen en de Duitse grens, beschikt over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen..
Lees het volledige bericht »

Multrix is de eerste Citrix Service Provider (CSP) van de Benelux met een eigen Executive Briefing Center

Multrix heeft vandaag een Executive Briefing Center (EBC) met Citrix technologie gelanceerd. Het is het eerste EBC buiten het kantoor van Citrix in de Benelux. Scott Swanburg, Global Senior Director Citrix, en Erik van Laar, Executive Director..
Lees het volledige bericht »

Swisscom beveiligt datacenter met Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, kondigt aan dat Swisscom (VTX: SCMN), het grootste telecombedrijf van Zwitserland, ervoor gekozen heeft de essentiële infrastructuur van het..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.