Cloud bedrijfsnieuws van 17 april 2015


WeSecure sluit partnership met Netskope

CT security specialist WeSecure heeft een partnership gesloten met Netskope. Netskope is in Nederland een nog een relatief jonge Cloud Access Security Broker (CASB). Netskope biedt visibiliteit, beveiliging en grip op alle gebruikte cloud..
Lees het volledige bericht »

Nederland ICT: World Economic Forum bevestigt goede uitgangspositie Nederland als Digital Delta

Nederland scoort beter in de networked readiness index van het World Economic Forum dan de landen direct om ons heen. Binnen Europa hoeft Nederland alleen Finland en Zweden voor te laten gaan. In combinatie met onze gunstige geografische ligging..
Lees het volledige bericht »

BIT: "RegiStar Award mooie waardering van onze branchegenoten"

Op 16 april heeft BIT de allereerste RegiStar Award gewonnen, een prijs van en voor .NL registrars. De uitgifte van domeinnamen, zoals bit.nl, wordt centraal georganiseerd. Voor elk Top Level Domain (TLD), zoals .nl, .com en .eu, is een registry verantwoordelijk voor de uitgifte van domeinnamen binnen die TLD. Een selecte groep bedrijven, registrars genoemd, registreert domeinnamen bij de registries. Zij doen dat over het algemeen in opdracht van een toekomstige gebruiker van de betreffende domeinnaam. Zo'n toekomstige gebruiker wordt een registrant genoemd.
Lees het volledige bericht »

Nederland ICT verwelkomt nieuwe leden

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze aan u voor: 4 Critical IT (Hendrik Ido Ambacht) 4 Critical IT helpt enterprises bij het grip krijgen op hun bedrijfskritische IT-infrastructuur. Dit doet..
Lees het volledige bericht »

Winkelstraat.nl geeft Rackspace Managed Cloud vijf sterren

Online fashion-platform Winkelstraat.nl heeft Rackspace geselecteerd als preferred partner voor het hosten van zijn e-commerce-platform. Dankzij de expertise, service en support van Rackspace profiteren zowel klanten als aangesloten boutiques van..
Lees het volledige bericht »

Alticom en CJ2 gaan strategisch partnerschap aan vanuit CJ2 Datatoren Hoogersmilde

De Alticom mediatoren van Hoogersmilde wordt de CJ2 Private Datatoren. Alticom Datacenters en CJ2 Hosting B.V. gaan hiermee een strategisch partnerschap aan in Noord-Nederland. Dat hebben de nieuwe samenwerkingspartners bekendgemaakt tijdens de..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.