Cloud bedrijfsnieuws van 21 mei 2015


WOHI.nl kiest voor Denit

Vandaag maken WOHI.nl (Warenhuizen op het internet) en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, hun samenwerking openbaar. WOHI.nl vertrouwt de hosting van haar e-commerce platform aan Denit..
Lees het volledige bericht »

F5 biedt web application firewall-service via cloud

F5 Networks introduceert een cloud-gebaseerde dienst om bescherming te bieden tegen bedreigingen voor webapplicaties, en compliancy te waarborgen in cloud- en datacenteromgevingen. De Silverline Web Application Firewall service biedt bescherming van..
Lees het volledige bericht »

Curvature start campagne om service- en onderhoudskosten substantieel te verlagen

Curvature, een innovatieve service provider op het terrein van IT-infrastructuren, is een campagne gestart om organisaties te helpen bij het streven naar lagere service- en onderhoudskosten. Ten behoeve van huidige en potentiële klanten lanceert de..
Lees het volledige bericht »

20 cybersecurity-termen die u volgens Verizon moet kennen

Weet u wat een detectiekloof is? Kent u het verschil tussen malware en crimeware? Deze beveiligingstermen zeggen u misschien niet veel, maar als uw onderneming te maken krijgt met een gegevenslek, is het natuurlijk handig om te weten wat er precies..
Lees het volledige bericht »

Neelie Kroes brengt coderen naar de klas

Op alle Nederlandse scholen moeten leerlingen les krijgen in programmeren. Met die ambitie lanceert Neelie Kroes van StartupDelta het CodePact op 21 mei 2015 tijdens het Onderwijsfestival. De doelstelling van het CodePact is om 400.000 kinderen te..
Lees het volledige bericht »

Nieuw OpenStack-onderzoek laat positieve cijfers zien

Enterprise IT-organisaties tonen steeds meer interesse om OpenStack voor hun cloud-infrastructuur in te zetten, zo blijkt uit onderzoek van Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware. Het OpenStack..
Lees het volledige bericht »

Cloudprovider IS (internedservices) Group biedt Office 365 met volledige technische ondersteuning aan

IS (internedservices) Group (hierna ISG) - Nederlands marktleider in cloud computing en IT-services - biedt nu Microsoft Office 365 aan met volledige begeleiding naar de cloud en 24/7 gebruikersondersteuning. Zakelijke gebruikers kunnen Microsoft..
Lees het volledige bericht »

Adapcare kiest voor Proact voor het realiseren van eigen SaaS platform

Adapcare, aanbieder van Plurivorm Zorg - een bedrijfsbreed en aanpasbaar systeem voor zorgaanbieders in de caresector - kiest Proact als partner voor het leveren en implementeren van een nieuwe op flash storage gebaseerde omgeving voor twee..
Lees het volledige bericht »

Animo deelname Dutch Datacenter Association overtreft de verwachtingen

De Dutch Datacenter Association (DDA) heeft eerder dan verwacht de doelstelling voor 2015 van in totaal 25 deelnemende datacenter partijen gehaald. De DDA verbindt de Nederlandse datacenters met als missie het versterken van de economische groei en..
Lees het volledige bericht »

Ciena introduceert nieuw datacenter interconnect platform

Ciena introduceert een nieuw datacenter interconnect (DCI)-platform waarmee cloud providers, internetproviders en datacenter-aanbieders snel bandbreedte kunnen leveren, razendsnel dataverkeer realiseren en de migratie van virtuele machines en disaster recovery/back-ups tussen datacenters kunnen ondersteunen.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.