Cloud bedrijfsnieuws van 23 juli 2015


Intel komt met ‘Cloud for All’ initiatief om meer bedrijven te laten profiteren van de cloud

Intel kondigt het Intel Cloud for All initiatief aan. Hiermee wil het bedrijf de adoptie van de cloud stimuleren, door het gemakkelijker te maken om publieke, private en hybride cloudoplossingen uit te rollen. Dit gebeurt via een reeks investeringen..
Lees het volledige bericht »

Verbeteringen aan Oracle HCM Cloud versterken digitaal werknemersbestand

Om organisaties te helpen bij het vinden en behouden van talent en om de zakelijke flexibiliteit te vergroten, brengt Oracle een aantal belangrijke updates uit voor Oracle Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud).
Lees het volledige bericht »

AMS-IX groeit aanzienlijk in aangesloten partijen en capaciteit

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), het grootste internetknooppunt ter wereld, heeft in de eerste helft van 2015 60 nieuwe partijen aangesloten op haar platform, waarvan 82% uit het buitenland komt. Daarmee zet AMS-IX de sterke groei van de..
Lees het volledige bericht »

Voiceworks positioneert eigen communicatieplatform als internationaal merk Summa

Voiceworks positioneert zijn eigen communicatieplatform internationaal onder de nieuwe merknaam: Summa. Dit nieuwe bedrijf brengt de bewezen innovatieve communicatietechnologie die Voiceworks in de afgelopen tien jaar ontwikkelde naar de..
Lees het volledige bericht »

Proact lanceert CLOUD-IO – een betrouwbare en schaalbare hybride-cloudoplossing waarbij de data op Nederlandse bodem blijft

Proact, Europa’s grootste datacenter solution provider en cloudspecialist, lanceert in nauwe samenwerking met Microsoft en NetApp een nieuw hybride-cloudaanbod*: CLOUD-IO. Dit is een aanpasbare hybride-cloudoplossing om de uitdagingen van moderne..
Lees het volledige bericht »

Webinar Orange Business Services – Bent u klaar voor de nieuwe Russische beveiligingswetgeving?

De vakantieperiode is in volle gang, maar achterover zitten, doen wij geenszins. Graag nodigen wij u namelijk uit voor een webinar van Orange Business Services over beveiliging. Waar u zich ook bevindt en op welke wijze u ook toegang heeft tot de digitale wereld, haakt u gerust aan op woensdag 19 augustus om 15:00 CET of vrijdag 4 september om 11:00 CET. Want: bent u klaar voor de nieuwe Russische beveiligingswetgeving? Hoeveel kennis heeft u eigenlijk over dit onderwerp en hoe filtert u wat van toepassing is op uw situatie en wat minder relevant i
Lees het volledige bericht »

ISPConnect en DHPA brengen sector samen om abuse actiever aan te pakken

Op 3 september aanstaande organiseren ISPConnect en DHPA een seminar over het gezamenlijk bestrijden van abuse. Op deze dag brengen zij middels een aantal sprekers de belangrijkste initiatieven en oplossingen samen. Ook zullen zij een concreet..
Lees het volledige bericht »

.GENT snelst groeiende geografische domeinextensie in België

Onafhankelijke cijfers van de afgelopen drie maanden tonen aan dat .GENT in België de stedenextensie is met de snelste groei. In Europa neemt de extensie een knappe zesde plaats in, wereldwijd staat ze op nummer dertien.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.