Cloud bedrijfsnieuws van 23 juni 2015


Juniper Networks en Ruckus Wireless bundelen hun krachten

Juniper Networks en Ruckus Wireless maken bekend dat ze een technologische samenwerking zijn aangegaan. Het doel is om vaste en draadloze netwerkoplossingen met een open karakter te ontwikkelen voor overheidsinstellingen, grote ondernemingen en onderwijsinstellingen. De bedrijven werken samen aan de ontwikkeling van geïntegreerde vaste en draadloze oplossingen. Zij zullen gezamenlijk inspringen op wereldwijde ‘go to market’-kansen om middelgrote en grootzakelijke klanten te laten profiteren van prestaties, veerkracht en schaalbaarheid van carrier-kwaliteit.
Lees het volledige bericht »

Claranet benoemd als HP PartnerOne Service provider

Claranet is toegetreden tot het HP PartnerOne Service provider programma. Dit programma bestaat uit een gespecialiseerde groep Cloud-partners van HP en is opgezet om te ondersteunen bij salestrajecten, technische vraagstukken, service en research.
Lees het volledige bericht »

Dia Telecom lanceert nieuwe website

Dia Telecom, de zakelijke Cloud-based Telecom Service Provider van data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, lanceert vandaag zijn nieuwe website. De totaalleverancier heeft zijn dienstenportfolio verder uitgebreid en dit komt in de overzichtelijke nieuwe website naar voren. In Nederland heeft het bedrijf een unieke cloud propositie op basis van het Avaya Aura platform voor de mid- en grootzakelijke markt.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.