Datacenter bedrijfsnieuws van 13 februari 2015


Mobiel dataverkeer tijdens piekuren vervijfvoudigt tot 2018

Het gebruik van mobiele bandbreedte tijdens piekuren zal de komende drie jaar naar verwachting met een factor vijf per gebruiker groeien. Dit blijkt uit het onderzoek “Mobile Broadband Bandwidth Demand” dat ACG Research heeft uitgevoerd in opdracht van Ciena® (NYSE: CIEN). De backhaul-netwerken van operators worden in toenemende mate geplaagd door knelpunten als gevolg van het groeiend aantal mobiele apparaten en een vloedgolf aan nieuwe entertainmentdiensten en toepassingen zoals videostreaming, sociale netwerken en multi-player gaming. Het onderzoek kijkt vooral naar de vereiste bandbreedte op mobiele netwerken tijdens piekperioden (bits per seconde) in plaats van het totale dataverbruik (bytes per maand) omdat inschattingen van het bandbreedtegebruik belangrijk voor operators zijn bij het plannen van de vereiste capaciteit op hun mobiele netwerken.
Lees het volledige bericht »

Level 3 voegt nieuw DDoS-mitigatieaanbod met 4,5 Tbps capaciteit toe aan portfolio

Nu het wereldwijd steeds belangrijker wordt om veilig te kunnen internetten, versterkt Level 3 Communications, Inc. (NYSE: LVLT) haar portfolio voor beheerde beveiliging met een nieuwe tool voor bedrijven die hun belangrijke data en systemen willen..
Lees het volledige bericht »

ilionx ondersteunt klanten bij ontwikkelen en testen in de cloud

Voor organisaties die op zoek zijn naar een schaalbare en flexibele cloud-infrastructuur voor het ontwikkelen en testen van software, introduceert ilionx een complete ondersteuning van de Microsoft ontwikkel- en testomgevingen op Azure. De..
Lees het volledige bericht »

CeBIT 2015: vier nieuwe PDU-systemen van Rittal wereldwijd inzetbaar

Intelligente stroomverdeling in het IT-rack Rittal presenteert op de CeBIT vier nieuwe, compacte PDU-systemen (Power Distribution Unit) voor de professionele stroomverdeling in IT-racks. De PDU’s zijn verkrijgbaar in een passieve uitvoering “PDU..
Lees het volledige bericht »

Nieuwe functionaliteit MiCloud maakt versnelde overgang naar cloud mogelijk

Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) voegt nieuwe functionaliteit toe aan zijn MiCloud-portfolio, zodat het voor service providers makkelijker wordt klanten snel communicatie-oplossingen voor de cloud te leveren. Bovendien bevat de nieuwste versie van de..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.