Hosting bedrijfsnieuws van 10 oktober 2014


Topsporter Ellen Hoog gaat samenwerking aan met Amsio

Hockeyster Ellen Hoog wordt ambassadrice van cloud- en managed service provider Amsio. De gezamenlijke ambitie om aan de top te staan maakt de samenwerking speciaal. Partners en klanten kunnen via de weblogs van Amsio de ambities van de topsporter..
Lees het volledige bericht »

Datacenter Rotterdam kiest voor Cofely

“Tijdig en vakkundig onderhoud op de bedrijfskritische middelen van ons datacenter is een absolute noodzaak om de kwaliteit en continuïteit voor onze klanten te waarborgen. Cofely heeft alle kennis en expertise in huis om al onze technische installaties gestructureerd, professioneel en volgens alle normen te onderhouden”, aldus Peter de Jong, directeur van Datacenter Rotterdam
Lees het volledige bericht »

VMware verbetert vCloud Director voor Service Provider Partners

VMware, (NYSE: VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, kondigt de beschikbaarheid aan van VMware vCloud Director 5.6, de eerste versie die specifiek is ontwikkeld voor VMware vCloud Air Network-service providers. De update..
Lees het volledige bericht »

ASP4all en Bitbrains behalen aanbevelingsscore van 94 procent

Managed hosting- en cloudspecialist ASP4all behaalt dit jaar een aanbevelingsscore van 94 procent in het Outsourcing Performance-onderzoek (OP) van onderzoeksbureau Giarte. Klanten beoordelen het bedrijf vooral als betrouwbaar met veel specifieke..
Lees het volledige bericht »

Cisco breidt het bereik van de wereldwijde Intercloud uit met 250 datacenters in 50 landen

Meer dan dertig nieuwe bedrijven, waaronder Deutsche Telekom, BT, NTT Data en Equinix, ondersteunen de Intercloud – het wereldwijde netwerk van onderling gekoppelde clouds - die Cisco samen met zijn partners in hoog tempo ontwikkelt. De Intercloud..
Lees het volledige bericht »

Vancis opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001

Met de ISO 27001-hercertificering door externe auditor BSI voldoet Vancis opnieuw aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Voor de aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten is het essentieel om deze ISO-norm na te leven en om..
Lees het volledige bericht »

CJ2 Hosting B.V. sluit overeenkomst met VCD Infra Solutions B.V.

VCD Infra Solutions B.V., onderdeel van VCD IT Groep, heeft overeenstemming bereikt met CJ2 Hosting B.V. over het afnemen van hoogwaardige datacenter faciliteiten. CJ2 levert rackspace aan VCD vanuit haar hoofdlocatie in Groningen. Dit zal binnekort uitgebreid worden met extra ruimte, inclusief connectiviteit, op een tweede datacenterlocatie van CJ2 ten behoeve van “twin datacenter”-oplossingen. Het betreft een meerjarige overeenkomst hetgeen verdere samenwerking tussen de twee partijen niet uitsluit.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.