Nieuwe vacatures op het Job board – week 1 2017


True zoekt een Developer

De developer is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en continue verbetering van de interne automatisering en (externe) webapplicaties. De developer identificeert nieuwe mogelijkheden en fouten in bestaande systemen en is daarnaast..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een overenthousiaste en gemotiveerde stagiaire Content Marketing

Het afgelopen jaar is True begonnen met het uitwerken van een contentmarketingplan en de puntjes van dit plan staan bijna op de i. Dat betekent dat het echte werk kan gaan beginnen. En daar kan jij als stagiaire Content Marketing een belangrijke..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Junior Linux Support Engineer

Als Junior Linux Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen. Je hebt kennis van Linux/UNIX (varianten) software en een brede algemene technische basis en interesse. De werkzaamheden die je..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Windows Support Engineer

Als Windows Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen. Je hebt kennis van Windows software en een brede algemene technische basis en interesse. De werkzaamheden die je zult vervullen, bestaan..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Security Engineer

De Security Engineer heeft als primaire taak om de veiligheid van de door True gehoste platformen te bewaken. Met behulp van uitgebreide scanning- en securitysoftware controleer je de systemen en rapporteer je de uitkomsten aan de klanten. De..
Bekijk de vacature »

True zoekt een gemotiveerde stagiair sponsoring & events

Tijdens je werkstage zul je een sponsorplan opstellen en direct meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van de plannen op dit gebied. Je organiseert meet-ups, onderzoekt mogelijkheden voor het sponsoren van media/evenementen die bij True passen..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste Pre-Sales Consultant

In de functie van Pre-Sales Consultant bied je ondersteuning bij salestrajecten door het consulteren van de beste oplossingen voor de prospect en huidige klanten naar True-maatstaven. Je bent aanspreekpunt van de accountmanagers voor technische..
Bekijk de vacature »

Multrix is per direct op zoek naar een ervaren Microsoft/Citrix Specialist

Voor het hoofdkantoor in Amsterdam is digitale werkplekkenspecialist Multrix op zoek naar een Microsoft/Citrix Specialist met minimaal 8 jaar ervaring. Beschrijving functie De Systeem Specialist beheert samen met de systeembeheerders de servers en..
Bekijk de vacature »

Denit is op zoek naar een Technical Support / allround (junior) Beheerder stagiair (minimaal MBO 4) of BBL-traject

Wil jij leren en werken tegelijk? Bij Denit hebben wij een leuke en uitdagende werkplek voor jou! Profiel Als (BBL-)stagiaire start je op de afdeling Technical Support. Deze afdeling functioneert als ingang voor al het klantcontact met..
Bekijk de vacature »

Byte is op zoek naar een Technisch klantcontactwonder

De wereld van enen en nullen is voor jou een eitje.. ..maar voor de gemiddelde mens? Niet dus! Daarom zijn we op zoek naar een binair wonder dat de vertaalslag kan maken van ingewikkelde hosting naar begrijpelijke mensentaal. Jouw missie: onze..
Bekijk de vacature »

Byte is op zoek naar een Magento specialist

Our mission Save Magento developers time and make their work more enjoyable. As a platform provider, we work with many Magento agencies and independent developers to make this happen. We listen carefully and are always at the forefront..
Bekijk de vacature »

Tilaa zoekt een Senior Linux engineer

Wil jij werken in een dynamische markt bij een eersteklas VPS-hosting partij, die wereldwijd successen boekt en die werkt met de nieuwste technologieën? En ben jij dé Linux-expert die geen uitdaging uit de weg gaat, een kick haalt uit het..
Bekijk de vacature »

Interconnect is op zoek naar een Datacenter Engineer

Als Datacenter Engineer maak je deel uit van het Datacenter Beheer Team, bestaande uit datacenter beheerders en datacenter engineers. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het opleveren van datacentervoorzieningen enerzijds en adequaat reageren op..
Bekijk de vacature »

Interconnect is op zoek naar een System Engineer

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven System Engineer. Ben jij op zoek naar een functie waarin je te maken hebt met onze snel groeiende Cloud omgeving,..
Bekijk de vacature »

Interconnect zoekt een Network Engineer

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Omdat we groeien en veel interessante projecten hebben zijn we op zoek naar een gedreven Network Engineer. Ben jij op zoek naar een werkplek in een omgeving die continu..
Bekijk de vacature »

Interconnect is op zoek naar een Teamleider Engineering

Interconnect, een dynamische organisatie met twee high-end datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, heeft een uitdagende en technisch hoogstaande omgeving. Het engineering team is primair verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. Als..
Bekijk de vacature »

TECHNICAL PRODUCT MANAGER

The Operations Team The Operations team is responsible for the European NL-ix network. It focuses on all aspects of daily operations in order to deliver and maintain the NL-ix services. Besides the daily operational tasks of network planning,..
Bekijk de vacature »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...