Nieuwe vacatures op het Job board – week 48 2016


Yourholding is op zoek naar een Test Engineer

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een ervaren en gedreven Test Engineer, die op breed niveau meedraait in het software developmentteam en helpt om onze kwaliteit te waarborgen. Wat ga je doen Je draait mee in het Scrum-team en houdt je..
Bekijk de vacature »

Yourholding is op zoek naar een PHP Developer

Wat ga je doen? Als PHP-developer ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe front- & back-endapplicaties en het onderhouden van bestaande softwaresystemen die gebruikmaken van voornamelijk PHP en MySQL. Je werkt zowel aan het onderhoud..
Bekijk de vacature »

Yourholding is op zoek naar een Front-End Developer

Wat ga je doen Je gaat aan de slag als Front-end Developer op onze marketingafdeling die de marketing en communicatie voor alle merken van Yourholding verzorgt. Je bent samen met de andere Front-end Developer en twee Grafisch Vormgevers continu..
Bekijk de vacature »

Yourholding is op zoek naar een Software Developer (Python/Django)

Wat ga je doen Als Software Developer bij Yourholding ben je betrokken bij de ontwikkeling aan Resello, het door onszelf ontwikkelde internationale platform voor het (door)verkopen van internet-, hosting- en cloudproducten. Resello is ontwikkeld..
Bekijk de vacature »

Interconnect is op zoek naar een Teamleider Engineering

Interconnect, een dynamische organisatie met twee high-end datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, heeft een uitdagende en technisch hoogstaande omgeving. Het engineering team is primair verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. Als..
Bekijk de vacature »

Mijndomein zoek een Content Manager

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, communicatief vaardig en creatieve persoon die ons marketing team komt ondersteunen. Je bedenkt en creëert zelfstandig content voor nieuwsbrieven, blogposts en video’s. Je vind het leuk om (SEO) teksten te..
Bekijk de vacature »

Byte is op zoek naar een Magento specialist

Our mission Save Magento developers time and make their work more enjoyable. As a platform provider, we work with many Magento agencies and independent developers to make this happen. We listen carefully and are always at the forefront..
Bekijk de vacature »

Server / Netwerk Specialist

Voor onze afdeling Operations zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot die zich bezig houdt met alle aspecten van ons netwerk! Denk hierbij aan Linux-beheer, applicatiebeheer, virtualisatie, netwerkbeheer en security.
Bekijk de vacature »

Denit is op zoek naar een Technical Support / allround (junior) Beheerder stagiair (minimaal MBO 4) of BBL-traject

Wil jij leren en werken tegelijk? Bij Denit hebben wij een leuke en uitdagende werkplek voor jou! Profiel Als (BBL-)stagiaire start je op de afdeling Technical Support. Deze afdeling functioneert als ingang voor al het klantcontact met..
Bekijk de vacature »

Denit is op zoek naar een medewerker Service & Delivery

Functie: De afdeling Service & Delivery fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende telefoongesprekken en e-mail betreffende aanvragen en wijzigingsverzoeken op het gebied van domeinen, shared hosting en ondersteunende diensten...
Bekijk de vacature »

Support Medewerker E-mail Marketing

Op de Support afdeling van MailPlus ondersteunen we onze klanten en partners met vragen op het gebied van hun e-mail marketingactiviteiten. De vragen zijn zeer divers, zoals technische vragen over e-mail aflevering of marketing gerelateerde vragen...
Bekijk de vacature »

Interconnect zoekt een Network Engineer

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Omdat we groeien en veel interessante projecten hebben zijn we op zoek naar een gedreven Network Engineer. Ben jij op zoek naar een werkplek in een omgeving die continu..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een applicatiebeheerder voor Metaregistrar

Voor ons bedrijf Metaregistrar te Gouda zoeken we iemand met uitgebreide ervaring met het beheren van Linux, Apache, MySQL en PHP (LAMP). Daarnaast heb je ervaring met versiebeheer (Git), bash scripting en beheers je SQL goed. Tijdens je werkdag..
Bekijk de vacature »

Multrix is per direct op zoek naar een ervaren Microsoft/Citrix Specialist

Voor het hoofdkantoor in Amsterdam is digitale werkplekkenspecialist Multrix op zoek naar een Microsoft/Citrix Specialist met minimaal 8 jaar ervaring. Beschrijving functie De Systeem Specialist beheert samen met de systeembeheerders de servers en..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste Pre-Sales Consultant

In de functie van Pre-Sales Consultant bied je ondersteuning bij salestrajecten door het consulteren van de beste oplossingen voor de prospect en huidige klanten naar True-maatstaven. Je bent aanspreekpunt van de accountmanagers voor technische..
Bekijk de vacature »

True zoekt een gemotiveerde stagiair sponsoring & events

Tijdens je werkstage zul je een sponsorplan opstellen en direct meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van de plannen op dit gebied. Je organiseert meet-ups, onderzoekt mogelijkheden voor het sponsoren van media/evenementen die bij True passen..
Bekijk de vacature »

True zoekt een Developer

De developer is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en continue verbetering van de interne automatisering en (externe) webapplicaties. De developer identificeert nieuwe mogelijkheden en fouten in bestaande systemen en is daarnaast..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een overenthousiaste en gemotiveerde stagiaire Content Marketing

Het afgelopen jaar is True begonnen met het uitwerken van een contentmarketingplan en de puntjes van dit plan staan bijna op de i. Dat betekent dat het echte werk kan gaan beginnen. En daar kan jij als stagiaire Content Marketing een belangrijke..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Junior Linux Support Engineer

Als Junior Linux Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen. Je hebt kennis van Linux/UNIX (varianten) software en een brede algemene technische basis en interesse. De werkzaamheden die je..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Windows Support Engineer

Als Windows Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen. Je hebt kennis van Windows software en een brede algemene technische basis en interesse. De werkzaamheden die je zult vervullen, bestaan..
Bekijk de vacature »

True is per direct op zoek naar een Security Engineer

De Security Engineer heeft als primaire taak om de veiligheid van de door True gehoste platformen te bewaken. Met behulp van uitgebreide scanning- en securitysoftware controleer je de systemen en rapporteer je de uitkomsten aan de klanten. De..
Bekijk de vacature »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Marcel Stegeman: Equinix Zwolle idem dito. Zelfs nadat een onafhankelijk stof onderzoek was gedaan en er overduidelij...

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Pascal: Dan moet je eens bij Colocenter in Zoetermeer kijken. Niet alleen de servers vertonen enorme roest (...

Test Marketingfacts toont opmerkelijke verschillen in performance webhosting
Stefan: Arnout had je niet beter laadtijd van Wordpress over kunnen nemen in het artikel, dit is veel meer g...

Let’s Encrypt websites kwetsbaarder voor malware?
Mapsi: Dat je niet aan bronvermelding doet, als auteur, snap ik - maar als lezer mag ik het vast wel: http...