Uitgelicht bedrijfsnieuws van 1 december 2015


Infor CloudSuite Facilities Management helpt CWF om als complete facilitaire dienstverlener op te treden

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat Croon, Wolter & Dros Facilities (CWF) gekozen heeft voor Infor CloudSuite Facilities Management voor een effectief beheer van enterprise assets. CWF is een jong bedrijf met 40..
Lees het volledige bericht »

Migrato en i-talamo tekenen resellerovereenkomst: Kwaliteitsslag in content logische stap voorafgaand aan beter digitaal (samen)werken

Migrato, specialist in migratie van digitale content uit gebruikte of oude ECM-systemen naar nieuwe, en i-talamo, met het gelijknamige platform voor samenwerken 3.0, hebben een resellerovereenkomst getekend. i-talamo gaat daarbij de software van..
Lees het volledige bericht »

Econocom trendbericht 2016: De digitale transformatie; het einde van bezit

Precies een jaar geleden duidde Yann Toutant, general manager van Econocom Nederland, de trend van de digitale transformatie. Waar staan we nu? Wat hebben we het afgelopen jaar bereikt en waar gaan we de komende jaren heen? Toutant signaleert een..
Lees het volledige bericht »

Eerstelijns IT-werknemers geven eigen bedrijf onvoldoende voor het transformeren van verouderde IT-infrastructuren

De meeste eerstelijns IT-professionals over de gehele wereld geven hun bedrijf een onvoldoende of bijna onvoldoende als het gaat om het implementeren van transformationele technologie├źn en het stimuleren van IT-innovatie om concurrentievoordeel te..
Lees het volledige bericht »

EnterpriseDB biedt nieuw programma voor benadeelde Oracle-klanten door SE2-licentiewijziging

EnterpriseDB, leverancier van enterprise Postgres-producten en database-integratieoplossingen, kondigt een speciaal programma aan voor Oracle SE-klanten, die geraakt worden door het nieuwe licentiebeleid van Oracle. EnterpriseDB biedt bestaande..
Lees het volledige bericht »

Schuberg Philis benoemt Michel van de Coevering tot CFO

Outsourcing dienstverlener Schuberg Philis heeft Michel van de Coevering (47) per 1 januari 2016 benoemd tot CFO. Hiervoor was hij gedurende acht jaar CFO van de gespecialiseerde zakenbank Kempen & Co in Amsterdam. In die rol was Michel..
Lees het volledige bericht »

Toename veiligheidschecks na recente DDoS-aanvallen NPO en Ziggo

De recente DDoS-aanvallen op NPO en Ziggo hebben bedrijven en consumenten wakker geschud. Een kat- en muisspel is simpel gezegd de verhouding tussen uitvoerders van DDoS-aanvallen en beveiligingspartijen. Het risico voor high profile organisaties om..
Lees het volledige bericht »

Claranet breidt cloud-aanbod uit met Office 365

Claranet Benelux breidt per direct haar cloud-aanbod uit met Office 365. Na de benoeming van Claranet als Cloud Solution Provider (CSP) door Microsoft is Office 365 de eerste dienst die aan het portfolio wordt toegevoegd. Klanten kunnen Office 365 direct en zonder tussenkomst van andere leveranciers afnemen in het pakket bij Claranet en zijn daarmee verzekerd van de Nederlandstalige support van de eigen servicedesk.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.