Uitgelicht bedrijfsnieuws van 1 maart 2016


EMC zet nieuwe standaard voor All Flash storage-oplossingen

EMC kondigt aanzienlijke verbeteringen aan in zijn all-flash storage-oplossingen. Deze zijn ontworpen voor gemixte en geconsolideerde workloads, die vragen om hoge prestaties. De twee nieuwe producten die EMC vandaag introduceert, zijn het VMAX All..
Lees het volledige bericht »

Cyso vult anti-DDoS infrastructuur aan met NaWas aansluiting

Managed Hosting Provider Cyso uit Alkmaar heeft haar bestaande anti-DDoS infrastructuur aangevuld met de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas). Daarmee worden Cyso’s mogelijkheden en capaciteit om DDoS aanvallen het hoofd te bieden verder uitgebreid.
Lees het volledige bericht »

Partnership Vrije Universiteit Amsterdam en QNH moet kloof IT-arbeidsmarkt verder dichten

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gaan een samenwerking aan. De samenwerking is gericht op het verder dichten van de kloof tussen de theorie van de universiteit en de dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven. QNH biedt duale masterstudenten van de VU relevante praktijkervaring, zodat zij goed voorbereid de arbeidsmarkt betreden en hun opgedane theorie volop kunnen benutten.
Lees het volledige bericht »

Akamai SOTI-Rapport: gemiddeld 24 DDoS-aanvallen per klant in Q4 2015

Akamai Technologies presenteert vandaag zijn State of the Internet Security Report van het vierde kwartaal van 2015. Dit rapport geeft analyses en inzicht in kwaadaardige activiteiten die zijn waargenomen op het Akamai Intelligent Platform en..
Lees het volledige bericht »

Dataplace wint Europese Openbare Aanbesteding van het CAK en levert samen met Bytesnet een twin-datacenter oplossing

Het CAK, de publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert, heeft na een Europese openbare aanbesteding Dataplace geselecteerd als leverancier voor haar twinning datacenter oplossing. Dataplace kwam als beste inschrijving..
Lees het volledige bericht »

Fundaments lanceert, in samenwerking met Dell en Intel, een partnerprogramma

Tot op heden zijn partnerprogramma's veelal beperkt tot het verstrekken van een fragmentarische aanpak op het gebied van zakelijke ontwikkeling. Fundaments, in samenwerking met Dell en Intel, brengt daar verandering in met de aankondiging van een unieke partnerprogramma voor de complete zakelijke levenscyclus. Een partnerschap door de gehele schakel. Hiermee stelt Fundaments haar partners in staat om toonaangevende clouddiensten te leveren en te promoten aan hun klanten.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.