Uitgelicht bedrijfsnieuws van 10 december 2015


Eurofiber en digitale marktplaats NDIX gekoppeld

NDIX heeft ervoor gekozen zijn netwerk en digitale marktplaats met diensten rechtstreeks aan te sluiten op het landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber. De koppeling is gerealiseerd via het datacenter van Eurofiber in Utrecht. Zowel klanten..
Lees het volledige bericht »

Zakelijke online dreigingen in 2015 door Kaspersky Lab in kaart gebracht

De cyberaanvalmethoden die in 2015 werden gebruikt tegen bedrijven zijn duidelijk anders dan die werden gebruikt tegen consumenten. Dit blijkt uit de analyse van Kaspersky Lab naar corporate dreigingen in de afgelopen 12 maanden. De methoden omvatten..
Lees het volledige bericht »

Cegeka is met nieuw datacenter klaar voor Europese ‘trusted cloud’

De Europese ICT-groep Cegeka heeft vandaag zijn nieuwe datacenter in Geleen geopend. Datacenterspecialist ICTroom heeft het gebouw en de technische installaties opgeleverd en Cegeka legt de laatste hand aan de IT-infrastructuur. Vanaf januari 2016..
Lees het volledige bericht »

2016: Testautomatisering krijgt prominente plaats en groeiende vraag naar test engineers

De voornaamste trends in softwaretesten voor 2016 volgens de experts van Bartosz ICT: Aantrekkende markt en vraag naar ICT-experts Om met de deur in huis te vallen: de conjunctuurtrend is misschien wel het grootste nieuws van 2016. De economie..
Lees het volledige bericht »

NIST-rapport met richtlijnen voor bescherming tegen certificaatmisbruik

Het National Institute on Standards & Technology (NIST) heeft het rapport: ‘Security of Interactive and Automated Access Management Using Secure Shell (SSH)’, gepubliceerd. Dit mede met Venafi, leverancier van het immuunsysteem voor het..
Lees het volledige bericht »

Consument betaalt graag voor betere klantenservice van favoriete merken

Consumenten hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige klantenservice. Meer dan de helft (54%) van alle consumenten is bereid meer te betalen voor een betere klantenservice als het gaat om hun favoriete merken. Zeven van de tien consumenten..
Lees het volledige bericht »

Tintri introduceert Tintri VMstore T5040

Tintri Inc. kondigt vandaag de introductie aan van de Tintri VMstoreTM T5040. Dit is een volledig op flash gebaseerde storage array op instapniveau. De T5040 vormt een uitbreiding op Tintri’s VMstore T5000 All-Flash-reeks en T800 Hybrid-Flash-reeks. Klanten kunnen daarmee kiezen uit meer opslagplatforms die gebruikmaken van hetzelfde besturingssysteem en mogelijkheden voor het uitvoeren van real-time analyses. Tintri kondigt daarnaast de introductie aan van Tintri OS 4.1 en een preview van Tintri Analytics, dat voorspellende analyses op VM- en applicatieniveau biedt.
Lees het volledige bericht »

Econocom ondersteunt AccorHotels bij digitale transformatie

Dankzij een leaseoplossing van Econocom heeft AccorHotels één van de drie pijlers van het Digitaal Plan vormgegeven door de hotels in de Benelux te voorzien van een zeer degelijke wifi-infrastructuur. Zonder internetverbinding gaat niemand meer op..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.