Uitgelicht bedrijfsnieuws van 10 maart 2016


Claranet kondigt Azure-dienstverlening aan

Claranet Benelux heeft tijdens het seminar ‘Kies uw cloud’ nieuwe Microsoft Azure-dienstverlening aangekondigd. Na de benoeming van Claranet als Cloud Solution Provider (CSP) door Microsoft, is Azure de tweede dienst die aan het portfolio wordt toegevoegd nadat in december 2015 Office 365 is geïntroduceerd. Klanten kunnen hiermee Office 365 én Azure direct en zonder tussenkomst van andere leveranciers afnemen bij Claranet en zijn daarmee verzekerd van de Nederlandstalige support van de eigen servicedesk.
Lees het volledige bericht »

Red Hat Enterprise Virtualization 3.6 biedt betere prestaties, schaalbaarheid en beveiliging voor high-performance Linux-workloads

Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), 's werelds grootste leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Virtualization 3.6. Deze nieuwe versie van Red Hats op KVM-gebaseerde virtualisatie-oplossing biedt betere..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise voltooit het eerste Open Infrastructuur Portfolio in de markt voor Service Providers

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag zijn open, voor cloud geoptimaliseerde storage server aan. Met deze aankondiging is HPE de enige top-tier leverancier die een compleet open infrastructuur productportfolio aanbiedt met mogelijkheden..
Lees het volledige bericht »

Zerto introduceert Virtual Replication versie 4.5

Zerto maakt bekend dat het met de release van Zerto Virtual Replication versie 4.5 aan een van de meest voorkomende IT datacenter-verzoeken gehoor heeft gegeven. De nieuwe functie Journal File Level Recovery™ maakt het mogelijk om elk bestand te herstellen naar de staat waarin het verkeerde, enkele seconden voordat het werd verwijderd, beschadigd of besmet door een virus. Dit zorgt voor een aanzienlijke reductie van de impact die dataverlies heeft op het aantal dagelijkse data recovery-verzoeken. Deze krachtige nieuwe functie geeft business- en ICT-managers meer vertrouwen als het gaat om het herstellen van onder meer SQL-, SAP-, Oracle- en Exchange-databasebestanden en gebruikersgegevens in folders en file shares.
Lees het volledige bericht »

Aruba levert mobile-first oplossingen om overstap naar digitale werkplek te versnellen

Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), heeft vandaag een nieuw pakket geïntegreerde netwerksoftware- en -hardwareoplossingen aangekondigd waarmee bedrijven tegemoet kunnen komen aan de vereisten voor digitale werkplekken van GenMobile, de mobiele medewerkers van vandaag de dag en de toenemende vraag naar IoT-apparaten (Internet of Things). Met de nieuwe producten kunnen IT-teams anticiperen op connectiviteitsproblemen en die verhelpen, en beveiligingsbeleid creëren om digitale werkplekken te maken waarin medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.