Uitgelicht bedrijfsnieuws van 10 maart 2016


Claranet kondigt Azure-dienstverlening aan

Claranet Benelux heeft tijdens het seminar ‘Kies uw cloud’ nieuwe Microsoft Azure-dienstverlening aangekondigd. Na de benoeming van Claranet als Cloud Solution Provider (CSP) door Microsoft, is Azure de tweede dienst die aan het portfolio wordt toegevoegd nadat in december 2015 Office 365 is geïntroduceerd. Klanten kunnen hiermee Office 365 én Azure direct en zonder tussenkomst van andere leveranciers afnemen bij Claranet en zijn daarmee verzekerd van de Nederlandstalige support van de eigen servicedesk.
Lees het volledige bericht »

Red Hat Enterprise Virtualization 3.6 biedt betere prestaties, schaalbaarheid en beveiliging voor high-performance Linux-workloads

Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), 's werelds grootste leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Virtualization 3.6. Deze nieuwe versie van Red Hats op KVM-gebaseerde virtualisatie-oplossing biedt betere..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise voltooit het eerste Open Infrastructuur Portfolio in de markt voor Service Providers

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag zijn open, voor cloud geoptimaliseerde storage server aan. Met deze aankondiging is HPE de enige top-tier leverancier die een compleet open infrastructuur productportfolio aanbiedt met mogelijkheden..
Lees het volledige bericht »

Zerto introduceert Virtual Replication versie 4.5

Zerto maakt bekend dat het met de release van Zerto Virtual Replication versie 4.5 aan een van de meest voorkomende IT datacenter-verzoeken gehoor heeft gegeven. De nieuwe functie Journal File Level Recovery™ maakt het mogelijk om elk bestand te herstellen naar de staat waarin het verkeerde, enkele seconden voordat het werd verwijderd, beschadigd of besmet door een virus. Dit zorgt voor een aanzienlijke reductie van de impact die dataverlies heeft op het aantal dagelijkse data recovery-verzoeken. Deze krachtige nieuwe functie geeft business- en ICT-managers meer vertrouwen als het gaat om het herstellen van onder meer SQL-, SAP-, Oracle- en Exchange-databasebestanden en gebruikersgegevens in folders en file shares.
Lees het volledige bericht »

Aruba levert mobile-first oplossingen om overstap naar digitale werkplek te versnellen

Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), heeft vandaag een nieuw pakket geïntegreerde netwerksoftware- en -hardwareoplossingen aangekondigd waarmee bedrijven tegemoet kunnen komen aan de vereisten voor digitale werkplekken van GenMobile, de mobiele medewerkers van vandaag de dag en de toenemende vraag naar IoT-apparaten (Internet of Things). Met de nieuwe producten kunnen IT-teams anticiperen op connectiviteitsproblemen en die verhelpen, en beveiligingsbeleid creëren om digitale werkplekken te maken waarin medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...