Uitgelicht bedrijfsnieuws van 10 november 2015


Incentro wint Hippo Partner of the Year Award 2015

ICT-dienstverlener Incentro is uitgeroepen tot Partner of the Year. Tijdens het Hippo.Connect event in Amsterdam stemde de overgrote meerderheid van de ruim 450 aanwezige marketeers en ICT’ers voor Incentro. Hiermee laat de ICT-dienstverlener..
Lees het volledige bericht »

Onderzoek Michael Page: Wil je doorgroeien als technisch professional, dan moet je multidisciplinair zijn

Er dreigt een gigantisch tekort aan technisch personeel te ontstaan in Nederland. Daarnaast stijgt niet alleen de vraag naar techneuten, ook neemt het aantal eisen toe dat gesteld wordt aan managers binnen de techniek. Dat blijkt uit onderzoek van..
Lees het volledige bericht »

Akamai introduceert Cloud Networking voor betere en snellere verbinding met bijkantoren

Akamai Technologies, wereldwijd leider in Content Delivery Network-diensten (CDN), ziet een groeiend aantal ondernemingen internet gebruiken om hun traditionele Wide Area Network (WAN)-architectuur op een hoger plan te brengen. Daarom presenteert het..
Lees het volledige bericht »

Microsoft datacenter in Middenmeer in gebruik genomen

Vandaag heeft CEO Satya Nadella in Londen een aantal aankondigingen gedaan met betrekking tot de Europese Microsoft-cloudinfrastructuur, waarvan voor Nederland de belangrijkste is dat ons datacenter in Middenmeer nu operationeel is. Het datacenter in..
Lees het volledige bericht »

Check Point-onderzoekers leggen internationaal cyberspionagenetwerk bloot

Check Point Software Technologies heeft een rapport gepubliceerd met specifieke details en een uitgebreide analyse van cyberspionage-activiteiten uitgevoerd door een groep genaamd 'Rocket Kitten’, die mogelijk banden heeft met de Iraanse..
Lees het volledige bericht »

KPN: extra inspanningen voor snel internet in buitengebieden

KPN gaat extra inspanningen verrichten om buitengebieden in Nederland te verbinden met snel internet. Een eerste stap zet KPN vandaag in de gebieden waar de snelheden het laagst liggen. Voor een kleine 100.000 huishoudens komt KPN met een innovatieve..
Lees het volledige bericht »

Sander Scholten wordt Sales Director van BT in de Benelux

BT maakt vandaag de benoeming bekend van Sander Scholten als sales director van BT in de Benelux met ingang van 1 november jongstleden. Sander komt van HP, waar hij de afgelopen drie jaar als sales director verantwoordelijk was voor HP’s..
Lees het volledige bericht »

Interxion biedt Amsio de ideale omgeving voor het leveren van hybride cloud-oplossingen

Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat managed service provider Amsio, heeft gekozen voor de Cloud Connect dienst van Interxion voor het..
Lees het volledige bericht »

Riverbed introduceert SteelFusion 4.2 met ondersteuning voor VMware vSphere 6

Riverbed Technology, marktleider in applicatieprestatie-infrastructuur, introduceert Riverbed SteelFusion 4.2 met VMware vSphere 6-ondersteuning. Deze ondersteuning van VMware vSphere in SteelFusion 4.2 komt voort uit een langdurig partnership tussen..
Lees het volledige bericht »

Neutral Internet Exchange (NL-ix) opent PoP in TelecityGroup Warsaw1 data center

Den Haag, 9 november 2015 – TelecityGroup en NL-ix maken vandaag de opening van een Point of Presence (PoP) bekend in het TelecityGroup Warsaw1 data center in Polen. Alle klanten van het Warsaw1 data center van TelecityGroup kunnen nu door heel Europa Internet verkeer uitwisselen over het NL-ix netwerk (11 landen) met alle 530+ leden van NL-ix, voor een vaste prijs per poort.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.