Uitgelicht bedrijfsnieuws van 10 september 2015


Portland introduceert versie 6 van Altaro VM Backup

Portland introduceert de release van Altaro VM Backup. Het product – voorheen bekend als Altaro Hyper-V Backup – stelt beheerders nu in staat VM’s op zowel Microsoft Hyper-V- als VMware-hypervisors te back-uppen met één applicatie. Samen..
Lees het volledige bericht »

Sentia breidt verder uit met de Managed Services divisie van Yenlo

Sentia neemt Yenlo Managed Services per direct over van Yenlo International Holding. Hiermee verankert de IT-specialist zich dieper in de Nederlandse managed services markt en breidt zij haar dienstenpakket uit met diepgaande kennis rondom het..
Lees het volledige bericht »

De Koning standaardiseert op Nutanix

De Koning, een in Houten gevestigde specialist op het gebied van kantoorautomatisering uit de cloud, heeft zijn eigen datacenter en datacenters van klanten uitgerust met hyper converged infrastructuur van Nutanix. De Koning bespaart als gevolg van de..
Lees het volledige bericht »

Cloudian biedt met Hyperstore petabytes aan storage zonder downtime

Cloudian, Inc. introduceert de ‘forever live’ FL3000-reeks van Cloudian HyperStore storage arrays en versie 5.2 van zijn softwareoplossing HyperStore. De nieuwe appliances stellen bedrijven in staat om klein te beginnen en de schaalomvang uit te breiden tot 3,8 petabyte aan opslag binnen één datacenter-rack. Op deze manier kunnen ze hun opslagcapaciteit naar behoefte opschalen van enkele terabytes tot honderden petabytes.
Lees het volledige bericht »

DHPA benoemt Sven Visser tot voorzitter

Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Sven Visser tot voorzitter. Visser, commercieel directeur van CYSO, neemt het stokje over van Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. Des Tombe gaat zich richten op zijn..
Lees het volledige bericht »

Fundaments maakt tweede fase partnerprogramma bekend

Enschede 10 september 2015 Fundaments, de IaaS provider uit Enschede maakt deze week bekend te starten met de volgende fase van het partnerprogramma. Na de afgelopen maanden met de bestaande partners goede ervaringen te hebben opgedaan en de interne processen te hebben afgestemd op verdere groei wordt gestart met het sluiten van nieuwe partnerships.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.